ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΠΡΩΤΗ Η IVECO ΓΙΑ ΤΟ 2013

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/01/2014

 

Με το δεξί ξεκίνησε το 2014 για την εταιρεία Π. Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ, καθώς –σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που μετέδωσε ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ)– η Iveco ανακηρύχτηκε πρώτη στις ταξινομήσεις φορτηγών μεικτού βάρους άνω των 3,5t για το 2013.

O διευθυντής τμήματος Iveco της Π. Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ κ. Σπύρος Αρέθας τόνισε χαρακτηριστικά: «Η μεγάλη αυτή διάκριση επισφραγίζει την αναγνώριση της ποιότητας και της αξιοπιστίας των φορτηγών Iveco και επιβραβεύει την κοπιαστική προσπάθεια δύο δεκαετιών της εταιρείας “Π. Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ” που αντιπροσωπεύει και υποστηρίζει –μετά την πώληση– τα οχήματα Iveco, Iveco Bus και Iveco Magirus στην Ελλάδα. Η εμπιστοσύνη των πελατών μας –τόσο στην εταιρεία μας όσο και στην IVECO– μας κάνει να ατενίζουμε το 2014 με αισιοδοξία και με όρεξη για σκληρή δουλειά».

O κ. Σπύρος Αρέθας, διευθυντής τμήματος Iveco της Π. Ι. Κοντέλλης ΑΕΒΕ.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε πως συνολικά ταξινομήθηκαν 341 οχήματα μεικτού φορτίου μεγαλύτερου των 3,5t μέσα στο 2013 στην ελληνική αγορά, με τα 96 να αφορούν την ιταλική φίρμα. Η παραπάνω πρωτιά της Iveco αντιστοιχεί σε μερίδιο αγοράς 28,15%, με τη Mercedes–Benz να ακολουθεί στη δεύτερη θέση (μερίδιο αγοράς 21,41% – με 73 ταξινομήσεις) και τη Μan Truck & Bus να κλείνει το βάθρο (μερίδιο αγοράς 13,20% – με 45 ταξινομήσεις).

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]