ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

22 ΝΕΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ

Η MERCEDES-BENZ ΕΛΛΑΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ 22 ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΑ SPRINTER ΣΤΗΝ 4Η ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/01/2014

 

Πριν από λίγες ημέρες η Mercedes-Benz Ελλάς ΑΕΕ παρέδωσε –σε συνέχεια διενέργειας διεθνούς δημόσιου ανοιχτού διαγωνισμού– 22 ασθενοφόρα τύπου Sprinter Van 313 CDI (προηγούμενης γενιάς, με standard μεταξόνιο και διασκευασμένα από την Ζ. Μαντός ΑΕΒΕ) για τις ανάγκες των Κέντρων Υγείας των νοσοκομείων που υπάγονται στην 4η ΔΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Mercedes-Benz, γνωστοποιείται ότι προχώρησε σε εκπαίδευση των χρηστών των νέων οχημάτων, οργανώνοντας θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση σε οδηγούς και πλήρωμα των ασθενοφόρων στο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος».

Τέλος, τα σύγχρονα και πλήρως εξοπλισμένα ασθενοφόρα θα διατεθούν στα Κέντρα Υγείας: Νέας Μαδύτου, Νέας Μηχανιώνας, Νέων Μουδανιών, Παλαιοχωρίου, Θέρμης, Νέας Ζίχνης, Ροδολίβους, Νιγρίτας, Πολυκάστρου, Δροσάτου, Γουμένισσας, Αγίου Όρους, Σοχού, Ζαγκλιβερίου, Αγίου Νικολάου και Κασσανδρείας.

Τη διασκευή των εν λόγω ασθενοφόρων ανέλαβε η ελληνική εταιρείας Ζ. Μαντός ΑΕΒΕ η οποία, από το 1985, δραστηριοποιείται αποκλειστικά με την εξειδικευμένη διασκευή ασθενοφόρων και κινητών εργαστηρίων.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...