ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

RENAULT: ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/01/2014

 

H Tεορέν Μότορς ΕΠΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των οχημάτων Renault και Dacia στην ελληνική αγορά, προσφέρει δωρεάν χειμερινό τεχνικό έλεγχο και σημαντικές προσφορές στους πελάτες της.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2014, όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Renault και Dacia μπορούν να επισκεφθούν το εξουσιοδοτημένο δίκτυο διανομέων και επισκευαστών της Τεορέν για ένα δωρεάν χειμερινό τεχνικό έλεγχο.

Μέσω αυτής της ενέργειας, το άριστα καταρτισμένο τεχνικό προσωπικό του δικτύου Τεορέν Μότορς, χάρη στον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, είναι σε θέση να σας εξασφαλίσει ότι η κάθε σας χειμερινή μετακίνηση με Renault ή Dacia θα γίνεται ξένοιαστα, τόσο για εσάς όσο και για τους επιβάτες σας.

Επιπλέον, για τη συγκεκριμένη περίοδο θα «τρέχουν» σημαντικές εκπτώσεις σε επιλεγμένες υπηρεσίες after sales. Πιο συγκεκριμένα, από το εξουσιοδοτημένο δίκτυο Renault και Dacia προσφέρονται εκπτώσεις έως 20% σε επιλεγμένα ανταλλακτικά service και επισκευής (φίλτρα, μπουζί, τακάκια και δίσκοι φρένων, υαλοκαθαριστήρες, αμορτισέρ, ιμάντες, τεντωτήρες, σετ συμπλέκτη, αντιψυκτικά, μπαταρίες, αντλίες κλπ.), καθώς και έκπτωση έως 20% στην εργασία. Τέλος, σημαντικές εκπτώσεις θα ισχύουν και για επιλεγμένα χειμερινά αξεσουάρ (κοτσαδόροι, μπάρες οροφής, ανεμοθραύστες κλπ.).

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]