ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ & ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ NEO NISSAN E-NV200 VAN

ΤΟ E-NV200, Η ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ VAN ΤΗΣ NISSAN, ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ, ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ FEDEX, ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΡΙΟ ΝΤΕ ΤΖΑΝΕΙΡΟ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ.

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 24/01/2014

 

Οι δοκιμές σε ΗΠΑ και Βραζιλία, σηματοδοτούν την πρώτη φορά όπου το αμιγώς ηλεκτροκίνητο, ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων της ιαπωνικής εταιρείας, θα κυκλοφορήσει σε πραγματικές συνθήκες κυκλοφορίας, καθώς παρόμοιες δοκιμές έχουν διεξαχθεί τόσο στην Ιαπωνία και την Σιγκαπούρη, όσο και στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εκτός του μεγάλου ωφέλιμου χώρου φόρτωσης, το e-NV200, χαρακτηρίζεται και από μια πλειάδα λειτουργιών που του προσδίδουν κορυφαία χρηστικότητα, σε σχέση με τα συμβατικά μοντέλα της κατηγορίας του. Σε αυτές περιλαμβάνονται, η πρίζα στον χώρο φόρτωσης, καθώς και ένα προηγμένο σύστημα τηλεματικής.

Η παραγωγή του e-NV200, θα ξεκινήσει στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Nissan, στην Βαρκελώνη, στα μέσα του έτους.

 

 

VAN

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MAN ETGE VAN

H MAN Truck & Bus ανακοίνωσε ότι δέχεται παραγγελίες για τις νέες –ηλεκτροκίνητες- εκδόσεις «eTGE»...

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ VAN ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Η MERCEDES

Τη συνεργασία της με την γερμανική εταιρεία ταχυμεταφορών Hermes ανακοίνωσε η Mercedes-Benz, για την εξέλιξη νέων ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών...

ΝΕΟ NISSAN NV300

NV300 ονομάζεται ο διάδοχος του Primastar, της μεσαίας σειράς ελαφρών φορτηγών της Nissan. Διαθέτει 4 μεγέθη καρότσας (L1H1, L1H2, L2H1, L2H2), δύο εκδόσεις των έξι θέσεων για επιβάτες (L1H1, L2H1) κα...

 
Κλείσιμο [X]