ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

FORD TRANSIT 2T

ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΗΡΕΣ, ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΙΑΣ UPPER CLASS ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΤΟ ΝΕΟ –ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ– FORD TRANSIT ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΗΠΕΙΡΩΝ ΤΑ «FULL SIZE»

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 30/01/2014

 

Το νέο Ford Transit έχει πολύ μεγάλο φορτίο να κουβαλήσει. Η πρώτη γενιά του Transit (1965) έως και την τελευταία του –όπως επαληθεύει και η απρόσμενη εμπορική επιτυχία (7.000.000 μονάδες παραγωγής) του– είναι ένα ολοκληρωμένο μοντέλο που συνδύαζε επιδόσεις, χαμηλά κόστη ιδιοκτησίας και κορυφαία στοιχεία εκμετάλλευσης, ενώ παράλληλα αποδείχθηκε ένας θρύλος της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας για τη φίρμα.
Με αυτά κατά νου, οι ιθύνοντες της Ford έπρεπε να δώσουν τα «ρέστα» τους, έτσι ώστε η τελευταία γενιά του Transit να αποδειχθεί καλύτερη της προηγούμενης σειράς.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ
• Το νέο Transit συνδυάζει κορυφαίο στην κατηγορία του κόστος ιδιοκτησίας και ωφέλιμο φορτίο.
• Το νέο Transit ECOnetic προσφέρει κορυφαία στην κατηγορία του οικονομία καυσίμου και εκπομπές CO2 σε ευρεία γκάμα μοντέλων, με τιμές από 169g/km και 6,4lt/100km.
• Το νέο Transit ηγείται της κατηγορίας όσον αφορά τους μη προγραμματισμένους χρόνους συντήρησης, κάτι που μειώνει σημαντικά τα κόστη τυπικής συντήρησης και επισκευών.
• Ο όγκος του χώρου φόρτωσης αυξήθηκε κατά 11% συγκριτικά με το προηγούμενο μοντέλο.
• Εκτενείς δοκιμές αντοχής που αντιστοιχούν σε 11.000.000km ή 275 φορές το γύρο του κόσμου, ενώ πάνω από 500.000km διένυσαν υπό πραγματικές συνθήκες σκληρά εργαζόμενοι επαγγελματίες.
• Το νέο Transit είναι διαθέσιμο για παραγγελίες στη χώρα μας, με παράδοση την άνοιξη του 2014.

Αναλυτικές πληροφορίες για το νέο –παγκόσμιο– Ford Transit δημοσιεύονται στο Car & Truck της νέας χρονιάς που κυκλοφορεί.

Γνωρίστε «μέσα – έξω» το νέο Ford Transit όπως αυτό αποκαλύφθηκε στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Toronto Auto Show – 2013 CIAS…

 

 

VAN

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MAN ETGE VAN

H MAN Truck & Bus ανακοίνωσε ότι δέχεται παραγγελίες για τις νέες –ηλεκτροκίνητες- εκδόσεις «eTGE»...

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ VAN ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Η MERCEDES

Τη συνεργασία της με την γερμανική εταιρεία ταχυμεταφορών Hermes ανακοίνωσε η Mercedes-Benz, για την εξέλιξη νέων ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών...

ΝΕΟ NISSAN NV300

NV300 ονομάζεται ο διάδοχος του Primastar, της μεσαίας σειράς ελαφρών φορτηγών της Nissan. Διαθέτει 4 μεγέθη καρότσας (L1H1, L1H2, L2H1, L2H2), δύο εκδόσεις των έξι θέσεων για επιβάτες (L1H1, L2H1) κα...

 
Κλείσιμο [X]