ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ NISSAN NOTE ΤΑΞΙ

«ΨΗΦΟΣ» ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ NISSAN NOTE TAXI, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΙΣΤΕΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 06/02/2014

 

Ολοένα και περισσότεροι επαγγελματίες αυτοκινητιστές εκτιμούν τα αδιαμφισβήτητα πλεονεκτήματα που προσφέρει η «κίτρινη» έκδοση του νέου Note. Η ευρυχωρία, τα μοναδικά συστήματα ασφάλειας που ενσωματώνει για την κατηγορία του και προπάντων η οικονομία στην κατανάλωση, χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις, είναι μερικά μόνο από τα ασύγκριτα πλεονεκτήματα του.

Στη γλώσσα του χρήματος, ο 1,5lt dCI (90Ps) με τον οποίο εφοδιάζεται το μοντέλο «πίνει» μόλις 3,2lt/100km, ενώ η τιμή του ξεκινά από τα 13.690 ευρώ. Αν συνυπολογίσετε και τη μακρά παράδοση της Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ στην πώληση και υποστήριξη των επαγγελματικών οχημάτων, το νέο ταξί της Nissan αποτελεί μια πρώτης τάξεως επιλογή.

Τα παραπάνω συνεκτίμησε ένας ακόμη ιδιοκτήτης - επαγγελματίας αυτοκινητιστής που επέλεξε για ταξί όχι ένα αλλά δύο νέα Note από την κεντρική έκθεση της Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...