ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΑΝΑΚΛΗΣΗ MITSUBISHI L200

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 10/02/2014

 

H εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, σε συνεργασία με Γενική Γραμματεία Καταναλωτή και τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων L200, η οποία αφορά επισκευαστικές εργασίες στο διακόπτη λειτουργίας του ηλεκτρικού καθίσματος και στο κάτω ψαλίδι της εμπρόσθιας ανάρτησης.

Η 1η ανάκληση αφορά 957 οχήματα, παραγωγής 2007 - 2013, στα οποία ο διακόπτης λειτουργίας του ηλεκτρικού καθίσματος λόγω της σχεδίασής του ενδέχεται να κολλήσει. Σ’ αυτή την περίπτωση το ηλεκτρικό μοτέρ παραμένει συνεχώς σε λειτουργία, με αποτέλεσμα να υπάρχει το ενδεχόμενο τα προστατευτικά καλύμματα των καθισμάτων και τα εξαρτήματά τους να υποστούν ζημιά από την υπερβολική θερμότητα.

Η 2η ανάκληση αφορά 124 οχήματα, παραγωγής 2011 - 2012, στα οποία το κάτω ψαλίδι της εμπρόσθιας ανάρτησης ενδέχεται να υποστεί ζημιά λόγω μη ενδεδειγμένης ποιότητας συγκόλλησης, με ενδεχόμενο να παρουσιαστεί «τράβηγμα» στο τιμόνι κατά την κίνηση του οχήματος.

Μέχρι στιγμής, στην ελληνική αγορά δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τις συγκεκριμένες ανακλήσεις. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων οχημάτων θα ειδοποιηθούν με συστημένη επιστολή, προκειμένου να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Mitsubishi για να γίνουν –εφόσον απαιτείται– οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ.

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]