ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΣΕΜΕΠΠΕ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/02/2014

 

Στην ίδρυση του Συνδέσμου Ελληνικών Μεταφορικών Επιχειρήσεων Προϊόντων Πετρελαιοειδών (ΣΕΜΕΠΠΕ) προχώρησαν μεταφορικές επιχειρήσεις και αυτοκινητιστές από τον κλάδο των καυσίμων.

Αναλυτικότερα, περισσότερες από 130 μεταφορικές επιχειρήσεις και αυτοκινητιστές του χώρου των καυσίμων, από όλη τη χώρα, με πρωτοβουλία του κ. Άγγελου Φαλάρη, ιδιοκτήτη μεταφορικής εταιρείας, συγκεντρώθηκαν στις 26/1/2014 και προχώρησαν στην ίδρυση του Συνδέσμου.

Στόχος του ΣΕΜΕΠΠΕ είναι να οργανωθεί η εκπροσώπηση των μεταφορέων σε νέες βάσεις, για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις, να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες και να δημιουργηθούν οι βάσεις στη νέα «εποχή», όπως αυτό διαμορφώθηκε μετά την απελευθέρωση των εμπορευματικών μεταφορών και με την οικονομική κρίση.

Ο κ. Φαλάρης παρουσίασε τους λόγους δημιουργίας του ΣΕΜΕΠΠΕ, τους στόχους και τις υπηρεσίες που θα προσφέρει στα μέλη του. Επισήμανε την πρόθεση του Συνδέσμου να οργανώσει εποικοδομητικές συνεργασίες με τον Σύνδεσμο Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαιοειδών, τις Ενώσεις Βενζινοπωλών, την πολιτεία και τους φορείς, ώστε να προάγεται η μεταφορά και η αγορά πετρελαιοειδών.

Την προσπάθεια αυτή επικρότησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βυτιοφόρων Υγρών Καυσίμων κ. Τσάμος και ο πρόεδρος της Ένωσης Εμπόρων Υγρών Καυσίμων Νομού Αττικής κ. Μασσαλής.

Τέλος, μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης του ιδρυτικού συνεδρίου ήταν η Mercedes-Benz Ελλάς ΑΕΕ, της οποίας ο γενικός διευθυντής επαγγελματικών οχημάτων κ. Αντώνης Ευαγγελούλης παρουσίασε τα νέα τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρείας στα φορτηγά. Τη διοργάνωση υποστήριξαν επίσης οι εταιρείες Ελαστικά Michelin ΑΕΒΕ, Έμφασις Τηλεματική, Ε.Ι. Ζυγούρης Βιομηχανία Αμαξωμάτων και Βαφές Αφοί Παπαζήση & Σία ΟΕ.

 

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ Η ACS

Με το βραβείο «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» τιμήθηκε η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες μαζί με άλλες ελληνικές επιχειρήσεις που ηγούνται της προσπάθειας επανόδου σε τροχιά ανάπτυξης. Την τελετή ...

ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Η ATTICA GROUP

Στον έλεγχο της Attica Group περνά η Hellenic Seaways, μετά από συμφωνία με την Minoan Lines...

NISSAN NAVARA ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ

Το νέο Nissan NAVARA εντάχθηκε στον στόλο της Νέας Οδού, της εταιρίας που έχει αναλάβει τη μελέτη, το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εκμετάλλευση, τη λειτουργία και τη συντήρηση του έργου Παραχώρησης «...

 
Κλείσιμο [X]