ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

PRO VANRENT SERVICES - ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 08/09/2014

 

Η εταιρεία Limitless παρουσιάζει μια πλήρη σειρά  υπηρεσιών ενοικίασης Ελαφρών Φορτηγών για  κάθε μεταφορική  ανάγκη επιχειρήσεων & επαγγελματιών.

 Όλα τα οχήματα είναι έως 3.500kgr μικτό βάρος, κατά συνέπεια είναι εύκολα στην οδήγηση και απαιτούν  απλό ερασιτεχνικό δίπλωμα αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα:

Υπηρεσία Extra-Van

Στο παρελθόν μία επιχείρηση με εποχικό ή εργολαβικό χαρακτήρα (πχ catering, ανθοπωλεία, πισίνες, εμπόριο παιχνιδιών  κλπ)   έπρεπε να έχει ικανό αριθμό παγίων οχημάτων για να ανταπεξέλθει στη μέγιστη ζήτηση ή να "αυτοπεριορίζεται"  και μην αναλαμβάνει επιπλέον δουλειές.
 Αυτό το φαινόμενο είχε άμεσο αντίκτυπο στην ανταγωνιστικότητα τους.

Με την υπηρεσία Rent a (Extra) Van  δεν υπάρχει πλέον περιορισμός για καμία επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη.  Limitless!!!

Υπηρεσία Replacement-Van:

Η υπηρεσία Replacement -Van (αντικατάσταση φορτηγού) είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τις έκτακτες περιπτώσεις που ένα φορτηγό μίας επιχείρησης παρουσιάσει μία βλάβη ή αν χρειαστεί μία επισκευή φανοποιίας μετά από ατύχημα.

Ενοικιάζοντας ένα φορτηγό δεν διαταράσσεται  η εφοδιαστική αλυσίδα, οι  παραδόσεις των εμπορευμάτων και γενικότερα η εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

Υπηρεσία Expo-Van:  

Όταν μία επιχείρηση αποφασίσει να συμμετάσχει σε μία έκθεση, ένα φεστιβάλ, ένα παζάρι ή μία εμποροπανήγυρη δεν είναι απαραίτητο ότι διαθέτει το κατάλληλο όχημα για να μεταφέρει και να αποθηκεύσει τον εξοπλισμό, το διαφημιστικό υλικό, τα εμπορεύματα και  εκθέματα  που θα χρειαστεί  να έχει στο εκθεσιακό  περίπτερο.
Ακόμη και αν διαθέτει κάποιο φορτηγό συνήθως είναι πολύ δύσκολο να το δεσμεύσει για όλες τις ημέρες της έκθεση χωρίς να διαταράξει την λειτουργία της επιχείρησης.
Η υπηρεσία  Rent a (Expo) Van πραγματικά λύνει τα χέρια των εκθετών.

Υπηρεσία Long Term Van:

Πρόκειται για μακροχρόνια λειτουργική μίσθωση (Operational Leasing) καινούργιου φορτηγού με διάρκεια από 3 έως 6 έτη, για την κάλυψη μόνιμων αναγκών των επιχειρήσεων.
Η επιχείρηση πληρώνοντας ένα μηνιαίο ενοίκιο ουσιαστικά "ξενοιάζει" από τα έξοδα και τα  θέματα  καθημερινής λειτουργίας / διαχείρισης  των φορτηγών.

 

VANRENT 4 ALL - ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

 

Η εταιρεία Limitless παρουσιάζει μια πλήρη σειρά  υπηρεσιών ενοικίασης Ελαφρών Φορτηγών για  κάθε μεταφορική  ανάγκη ιδιωτών.

 Όλα τα οχήματα είναι έως 3.500kgr μικτό βάρος, κατά συνέπεια είναι εύκολα στην οδήγηση και απαιτούν  απλό ερασιτεχνικό δίπλωμα αυτοκινήτου. Συγκεκριμένα:

  • Υπηρεσία Student-Van:
  • Αυτή η υπηρεσία rent a van, απευθύνεται στους φοιτητές οι οποίοι έχουν εισαχθεί σε κάποια σχολή σε άλλη πόλη μακριά από τόπο της γονικής κατοικίας τους και χρειάζονται να "στήσουν " το νέο τους  σπιτικό εκεί. 
  • Ακόμα,  χρησιμεύει για μετακομίσεις λόγω μετάθεσης για στρατιωτικούς, γιατρούς, δημόσιους υπαλλήλους κλπ..

  • Υπηρεσία Mover-Van:
  • Από την πιο απλή εθνική μεταφορά (αστική ή υπεραστική) μέχρι και μία μετακόμιση σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (διεθνής μεταφορά),  στην λογική του "καν’ το μονός  σου" (do it yourself) τώρα μπορείτε να την υλοποιήσετε ευέλικτα και οικονομικά, ενοικιάζοντας  ένα ελαφρύ φορτηγό.

  • Υπηρεσία Hobby-Van
  • Πολλά χόμπυ και αθλητικές δραστηριότητες όπως:  surf, canoe - kayak, snow board - ski, αλεξίπτωτο πλαγιάς,  ποδηλασία, μελισσοκομεία, paint ball, αγώνες αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών κλπ, απαιτούν τη χρήση ειδικού εξοπλισμού. 
  • Η ενοικίαση ενός van είναι η ιδανική λύση για την σωστή και ασφαλή μεταφορά αυτού του εξοπλισμού.

 

τηλ. 210- 9884422

www.vanrent.gr

 

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]