ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Η ΚΟSMOCAR ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 27/10/2015

 

Η Kosmocar ΑΕ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετείχε ως χορηγός στην προσπάθεια ομάδας μαθητών της δευτέρας τάξης λυκείου του Αρσακείου σχολείου  Ψυχικού, η οποία διαγωνίστηκε στα προκριματικά του Εθνικού  διαγωνισμού «F1 in Schools». Ο εν λόγω διαγωνισμός είναι ένας τους μεγαλύτερους στον κόσμο και παράλληλα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των νέων για τις φυσικές επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες, τη μηχανική και τα μαθηματικά. Οι νέοι που συμμετείχαν σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο μικρό μονοθέσιο με συγκεκριμένες προδιαγραφές ως προς τις διαστάσεις, το βάρος και την μετάδοση της κίνησης.

Η εταιρική κουλτούρα της Kosmocar ΑΕ αντικατοπτρίζεται μέσα από την προσπάθεια  των μαθητών, που θέτοντας έναν υψηλό στόχο πέραν των μαθητικών δραστηριοτήτων, εργάστηκε με ομαδικότητα, ανέπτυξε νέες δεξιότητες και γνώσεις, συνεργάστηκε αρμονικά με τρίτους όπως τους χορηγούς, τους προμηθευτές και το ΕΜΠ και ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της. 

Άλλωστε, η νέα γενιά αποτελεί τη μελλοντική επιστημονική και παραγωγική βάση της χώρας μας και αξίζουν της προσοχής και τη βοήθεια όλων μας.  

 

 

ΑΓΟΡΑ

Η Π.Ι. ΚΟΝΤEΛΛΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡEΤΗΣΕ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤH ΤΗΣ

Τον θάνατο του ιδρυτή, προέδρου και διευθύντος συμβούλου της, ανακοίνωσε η ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ ΑΕΒΕ...

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ MERCEDES X-CLASS

Ξεκίνησαν από τις 12 Σεπτεμβρίου οι παραγγελίες για τη νέα Mercedes-Benz X-Class Pick-Up...

TALENTO ΚΑΙ FULLBACK ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Με οχήματα της Fiat ενισχύεται ο στόλος ξηράς του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού και των Ειδικών Δυνάμεων....

Κλείσιμο [X]