ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ «ΠΡΑΣΙΝΗ» ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗ FGA HELLAS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 19/12/2012

 

Στο πλαίσιο του θεσμού, η Fiat Group Automobiles Hellas διακρίθηκε ως προς την εφαρμογή «πράσινης» τεχνολογίας στα οχήματα που διαθέτει στην ελληνική αγορά, έχοντας ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση εκλυόμενων ρύπων και τη χαμηλή περιβαλλοντική επιβάρυνση της ατμόσφαιρας στη χώρα μας.

 

Το βραβείο παρέλαβε η κα Κορίνα Πατέλη (διευθύντρια εταιρικής επικοινωνίας της FGAH), η οποία χαρακτηριστικά δήλωσε: «Η Fiat Group Automobiles Hellas  ακολουθεί με συνέπεια τη στρατηγική βιώσιμης ανάπτυξης που έχει χαράξει, χρόνια τώρα, ο όμιλος Fiat, με σαφή κατεύθυνση προς τη βιώσιμη μετακίνηση και τη προστασία του περιβάλλοντος. Ως εταιρεία είμαστε υπερήφανοι που οι προσπάθειες μας αναγνωρίζονται σε τοπικό επίπεδο από θεσμούς κύρους, όπως τα ‘Environmental Awards’, κάτι που αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για να συνεχίσουμε να επενδύουμε σε καινοτόμες πράσινες τεχνολογίες και πρακτικές, αλλά και ταυτόχρονα επιβεβαίωση ότι η επιλογή του ομίλου Fiat βρίσκεται σε σωστή κατεύθυνση».

Η δέσμευση του ομίλου Fiat για φιλική προς το περιβάλλον μετακίνηση, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, αποδεικνύεται και μέσω διεθνών βραβεύσεων, όπως η διάκριση για 5η συνεχή χρονιά της μάρκας Fiat ως η μάρκα αυτοκινήτου που κατέγραψε το χαμηλότερο επίπεδο εκπομπών CO2, στα οχήματα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη το 2011, με μέση μέτρηση 118,2g/km.

Ο όμιλος Fiat, με συνέπεια στη κατεύθυνση της βιώσιμης μετακίνησης, εξελίσσει συστηματικά τη παραγωγή οχημάτων με «πράσινη» τεχνολογία κάνοντας χρήση εναλλακτικών καυσίμων όπως το φυσικό αέριο και πετυχαίνοντας μειωμένες εκπομπές και χαμηλή κατανάλωση, άρα οικονομία για τον καταναλωτή.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Fiat Group Automobiles Hellas στοχεύει, επίσης, στην ενημέρωση των Ελλήνων οδηγών ως προς την υιοθέτηση περιβαλλοντικά υπεύθυνων πρακτικών οδήγησης, με επιπρόσθετα οφέλη για τον οδηγό.

Πρόσφατα, η Fiat Group Automobiles Hellas προχώρησε σε δωρεά ενός Fiat Panda στο Δήμο Θεσσαλονίκης -όχημα που κινείται με κινητήρα διπλού καυσίμου (βενζίνης-φυσικού αερίου)- προάγοντας, με τον καλύτερο τρόπο, την εταιρική «πράσινη» φιλοσοφία του ομίλου Fiat καθώς και τη πληθώρα επιλογών που προσφέρει στον Έλληνα καταναλωτή, για φιλικά προς το περιβάλλον και οικονομικής κατανάλωσης οχήματα.

 

 

ΑΓΟΡΑ

15 VOLVO FH ΣΤΗΝ CARGO MED SA

Ψήφο εμπιστοσύνης στον τράκτορα Volvo FH έδωσε η Cargo Med SA, επιλέγοντας 15 νέα οχήματα για τις ανάγκες ανανέωσης του στόλου της...

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO DAILY Minibus 20+1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε....

ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ MERCEDES-BENZ

Τα επαγγελματικά της «αστέρια» Sprinter, Vito και Citan αλλά και τη νέα X-Class παρουσιάζει η Mercedes-Benz στη Θεσσαλονίκη...

 
Κλείσιμο [X]