ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ VAN ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ Η MERCEDES

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 21/04/2017

 

Τη συνεργασία της με την γερμανική εταιρεία ταχυμεταφορών Hermes ανακοίνωσε η Mercedes-Benz, για την εξέλιξη νέων ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών φορτηγών.
Η Hermes συμφώνησε να εντάξει στον στόλο της σταδιακά σε αστικές περιοχές στη Γερμανία, από το 2018 και μέχρι το 2021, συνολικά 1.500 ηλεκτροκίνητα οχήματα Vito και Sprinter από τη Mercedes, συμβάλλοντας στην εξέλιξή τους.
Στόχος της Hermes είναι να μηδενίσει τις εκπομπές ρύπων στις αστικές διανομές της. Οι δύο εταιρείες θα συνεργαστούν και στην εξέλιξη λύσεων για τη διαχείριση του μεταφορικού έργου, δηλαδή τη βελτιστοποίηση των logistics, του προγραμματισμού δρομολογίων και των εργασιών συντήρησης, τις διαδικασίες φόρτωσης και διανομής κ.λπ.

 

 

VAN

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ MAN ETGE VAN

H MAN Truck & Bus ανακοίνωσε ότι δέχεται παραγγελίες για τις νέες –ηλεκτροκίνητες- εκδόσεις «eTGE»...

ΝΕΟ NISSAN NV300

NV300 ονομάζεται ο διάδοχος του Primastar, της μεσαίας σειράς ελαφρών φορτηγών της Nissan. Διαθέτει 4 μεγέθη καρότσας (L1H1, L1H2, L2H1, L2H2), δύο εκδόσεις των έξι θέσεων για επιβάτες (L1H1, L2H1) κα...

FORD TOURNEO COURIER

Σχεδιάστηκε για να προσφέρει -τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε οικογένειες που ζουν κάτω από τους έντονους ρυθμούς της πόλης- την καλύτερη...

 
Κλείσιμο [X]