ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

RETRO ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ CITROEN JUMPER

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 20/04/2017

 

Με αφορμή τη συμπλήρωση 70 ετών από την πρώτη παρουσίαση του Citroen Type H, του προγόνου του Citroen Jumper, η ιταλική εταιρεία FC Automobili δημιούργησε ένα κιτ μετατροπής του σύγχρονου Jumper με ρετρό αισθητική. Υπεύθυνοι για την μετατροπή, που θα διατεθεί μόνον για 70 αυτοκίνητα, είναι ο Fabrizio Caselani σε συνεργασία με τον σχεδιαστή David Obendorfer, οι οποίοι δημιούργησαν ένα κιτ από 30 πλαστικά πάνελ υψηλής αντοχής τα οποία ταιριάζουν απόλυτα με το σύγχρονο Jumper. 
Όλα τα μέρη κατασκευάζονται στην Ιταλία, έχουν δε προβλεφθεί ειδικές διαμορφώσεις προκειμένου να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε κάθε είδους αμαξώματα Van, επιβατικά Combi ή σασί.
Το Citroen Type H ήταν ένα από τα πρώτα ελαφρά επαγγελματικά πόλης και είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η πρώτη παρουσίαση έγινε το 1947 και το λανσάρισμα ακολούθησε ένα χρόνο αργότερα το 1948. Η παραγωγή του συνεχίστηκε μέχρι το 1981 και αποτελεί μια πολύ αναγνωρίσιμη φιγούρα.

 

 

AFTERMARKET

ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ FIAT

Η Fiat Chrysler Automobiles, αποκλειστικός εισαγωγέας των Fiat Professional, Fiat, Alfa Romeo & Abarth κατέγραψε σημαντική αύξηση πωλήσεων το πρώτο εξάμηνο 2017...

ΑΠΌ ΤΗΝ PEUGEOT ΤΑ 143 ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, μέλος του Ομίλου εταιρειών Συγγελίδη, επελέγη από το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για τη διεκπεραίωση της δωρεάς των 143 ασθενοφόρων προς το ΕΚΑΒ...

ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ «ΤΣΙΠΑΚΙΑ»

Στα 500 ευρώ ορίστηκε το πρόστιμο που επιβάλλεται για έλλειψη Ηλεκτρονικού Αναγνώσιμου Σήματος στα Δ.Χ....

Κλείσιμο [X]