ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜEΝΑ ΜΗΧΑΝHΜΑΤΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/04/2017

 

Το τριήμερο 25 – 27 Απριλίου 2017 πραγματοποιείται στο Άουγκσμπουργκ στη Γερμανία, η ετήσια Διεθνής Έκθεση για τα Μεταχειρισμένα Μηχανήματα και Εξοπλισμό, «ReTEC 2017» (www.retec-fair.com), παράλληλα με την έκθεση στο Αννόβερο, Hannover Messe.
Διοργανώνεται από τον AFAG σε συνεργασία με την Hess GmbH και υποστηρίζεται από τους κλαδικούς συνδέσμους FDM (Σύνδεσμος Χονδρεμπορίου Μηχανημάτων και Εργαλείων) και EAMTM (Ευρωπαϊκή Ένωση Εμπόρων Εργαλειομηχανών). 
Οι βασικοί τομείς της έκθεσης είναι κατασκευαστικά μηχανήματα, φορτηγά και αγροτικά μηχανήματα, μηχανήματα μεταλλουργίας και εργαλειομηχανές. Παρουσιάζονται επίσης εταιρίες παροχής υπηρεσιών που ειδικεύονται στη μετασκευή, αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση, καθώς και την ειδική μεταφορά διαφόρων μηχανών.
Διάφορα μέσα ενημέρωσης της βιομηχανίας χρησιμοποιούν τη ReTEC ως σημείο συνάντησης και συμμετέχουν ως εταίροι στην έκθεση.
Η έκθεση διοργανώνεται εναλλάξ, κάθε χρονιά, στο Άουγκσμπουργκ και στο Έσσεν. 
Πληροφορίες συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου (www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/retec) ή επικοινωνήστε με την κα Σωτηρία Θεοφανίδου, τηλ: 210.6419021  &  210.6419000, s.theofanidou@ahk.com.gr.
Μπορείτε να παραγγείλετε τα εισιτήρια online και στο www.retec-fair.com/greece

 

 

AFTERMARKET

ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ «ELEC.TEC 2020»

Με την ποιότητα των συμμετοχών πιο δυναμική και στοχευμένη από ποτέ και με στόχο να επιβεβαιώσει το ρόλο της ως το κορυφαίο γεγονός του κλάδου, η 3η διε­θνής έκ­θε­ση “Elec.tec” ετοιμάζεται να υποδεχθ...

ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟ ΜΑΝ «RIO»

Από τις αρχές του 2018 όλα τα φορτηγά ΜΑΝ παραδίδονται περιλαμβάνοντας στο βασικό τους εξοπλισμό μια ειδική μονάδα hardware, το RIO Box...

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ BMW ΚΑΙ DAIMLER

Η BMW και η Daimler ανακοίνωσαν στα τέλη Μαρτίου μια συμφωνία συνεργασίας για την επέκταση των δραστηριοτήτων τους σε νέες υπηρεσίες...

 
Κλείσιμο [X]