ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜEΝΑ ΜΗΧΑΝHΜΑΤΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/04/2017

 

Το τριήμερο 25 – 27 Απριλίου 2017 πραγματοποιείται στο Άουγκσμπουργκ στη Γερμανία, η ετήσια Διεθνής Έκθεση για τα Μεταχειρισμένα Μηχανήματα και Εξοπλισμό, «ReTEC 2017» (www.retec-fair.com), παράλληλα με την έκθεση στο Αννόβερο, Hannover Messe.
Διοργανώνεται από τον AFAG σε συνεργασία με την Hess GmbH και υποστηρίζεται από τους κλαδικούς συνδέσμους FDM (Σύνδεσμος Χονδρεμπορίου Μηχανημάτων και Εργαλείων) και EAMTM (Ευρωπαϊκή Ένωση Εμπόρων Εργαλειομηχανών). 
Οι βασικοί τομείς της έκθεσης είναι κατασκευαστικά μηχανήματα, φορτηγά και αγροτικά μηχανήματα, μηχανήματα μεταλλουργίας και εργαλειομηχανές. Παρουσιάζονται επίσης εταιρίες παροχής υπηρεσιών που ειδικεύονται στη μετασκευή, αποσυναρμολόγηση και επανασυναρμολόγηση, καθώς και την ειδική μεταφορά διαφόρων μηχανών.
Διάφορα μέσα ενημέρωσης της βιομηχανίας χρησιμοποιούν τη ReTEC ως σημείο συνάντησης και συμμετέχουν ως εταίροι στην έκθεση.
Η έκθεση διοργανώνεται εναλλάξ, κάθε χρονιά, στο Άουγκσμπουργκ και στο Έσσεν. 
Πληροφορίες συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου (www.german-fairs.gr/alles-ektheseis/retec) ή επικοινωνήστε με την κα Σωτηρία Θεοφανίδου, τηλ: 210.6419021  &  210.6419000, s.theofanidou@ahk.com.gr.
Μπορείτε να παραγγείλετε τα εισιτήρια online και στο www.retec-fair.com/greece

 

 

AFTERMARKET

ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ FIAT

Η Fiat Chrysler Automobiles, αποκλειστικός εισαγωγέας των Fiat Professional, Fiat, Alfa Romeo & Abarth κατέγραψε σημαντική αύξηση πωλήσεων το πρώτο εξάμηνο 2017...

ΑΠΌ ΤΗΝ PEUGEOT ΤΑ 143 ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΑ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot, μέλος του Ομίλου εταιρειών Συγγελίδη, επελέγη από το «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος» για τη διεκπεραίωση της δωρεάς των 143 ασθενοφόρων προς το ΕΚΑΒ...

ΤΣΟΥΧΤΕΡΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΑ «ΤΣΙΠΑΚΙΑ»

Στα 500 ευρώ ορίστηκε το πρόστιμο που επιβάλλεται για έλλειψη Ηλεκτρονικού Αναγνώσιμου Σήματος στα Δ.Χ....

Κλείσιμο [X]