ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ RENAULT ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 30/11/2017

 

Με την πανελλαδική παρουσίαση του Dacia Dokker Van, ο όμιλος Renault παρουσιάζει μια σειρά από ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε επαγγελματία και επιχείρηση. Ο όμιλος μέσα από τις μάρκες Renault και Dacia, έχει αναπτύξει μια σειρά μοντέλων που ανταποκρίνονται στις υψηλές σύγχρονες απαιτήσεις, τα οποία καλύπτονται από πλήρη εργοστασιακή εγγύηση 5 ετών.

DACIA DOKKER VAN: Εκτός από τα δημοφιλή Renault Clio Van και Renault Kangoo, προστίθεται στη διαθέσιμη γκάμα και το νέο Dacia Dokker Van, το οποίο παρέχει αξιοπιστία, χρηστικότητα, χαμηλό κόστος αγοράς και συντήρησης σε συνδυασμό με… γονίδια από τη Renault. Το Dokker Van διαθέτει μια εντυπωσιακή αναλογία ωφέλιμου όγκου / τιμής στην κατηγορία του. Το νέο μοντέλο είναι διαθέσιμο τόσο με πλήρες κλειστό μεταλλικό διαχωριστικό (ιδανικό για επαγγέλματα υγειονομικού ενδιαφέροντος), όσο και με πλήρες περιστρεφόμενο διαχωριστικό πλέγμα που σε συνδυασμό με το ανακλινόμενο – αναδιπλούμενο - αποσπώμενο  κάθισμα Dacia Easy Seat επιτρέπει τη μεταφορά φορτίου μήκους έως 3,11μ. και συνολικού όγκου ως 3,9 κυβικά μέτρα.

RENAULT CLIO VAN: Τα Renault CLIO VAN σε εκδόσεις PRO+ και Business, συνδυάζουν τα πλεονεκτήματα της επιβατικής έκδοσης, με την πρακτικότητα και τη μεταφορά φορτίου, έχοντας δυνατότητα μεταφοράς φορτίου με όγκο σχεδόν ενός κυβικού μέτρου. Η έκδοση PRO+ (75 ίππων) δίνει έμφαση στην οικονομία-πρακτικότητα και η έκδοση Business (90 ίππων) στην απόδοση-άνεση.

RENAULT KANGOO: Στην έκδοση maxi αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν τη μέγιστη μεταφορική ικανότητα, αξιοπιστία και οδηγική συμπεριφορά.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...