ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ MICHELIN

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 29/01/2018

 

Η Michelin απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018 για τα νέα ελαστικά φορτηγών MICHELIN X MULTI ENERGY και τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος, για τρίτη φορά.

Τα ελαστικά MICHELIN X MULTI ENERGY συνδυάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες της Michelin και είναι ιδανικά για δαδρομές μικρών και μεγάλων αποστάσεων. Με χαμηλότερη αντίσταση κύλισης σε σύγκριση με την επιτυχημένη γκάμα MICHELIN X MULTI, τα ελαστικά συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση καυσίμων. Ταυτόχρονα, η νέα σειρά προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και χαρακτηρίζεται, επίσης, από την υψηλή χιλιομετρική απόδοση, προσφέροντας σημαντικά οικονομικά οφέλη καθόλη τη διάρκεια ζωής των ελαστικών. Τα ελαστικά MICHELIN X MULTI ENERGY θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 2018 στη διάσταση 315/70 R22,5 τόσο για τον κατευθυντήριο, όσο και για τον κινητήριο άξονα. 

Το βραβείο απονέμεται κάθε δύο χρόνια από τα γερμανικά εμπορικά περιοδικά Transport, Logistra και Logistik Heute. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από ειδικούς που προέρχονται από τον κλάδο της βιομηχανίας, της επιστήμης, από οργανισμούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης, με βαθιά γνώση του τομέα των επαγγελματικών οχημάτων.

 

 

AFTERMARKET

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ OPEL COMBO, VIVARO & MOVANO

Η Opel προσφέρει συνήθεις εργοστασιακές μετατροπές όπως dropsides, tippers, μίνι λεωφορεία, crew vans και κλειστά αμαξώματα...

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ISUZU D-MAX

Σημαντικές εκπτώσεις στο κόστος συντήρησης του Isuzu D-Max ανακοίνωσε η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ...

ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ FIAT

Η Fiat Chrysler Automobiles, αποκλειστικός εισαγωγέας των Fiat Professional, Fiat, Alfa Romeo & Abarth κατέγραψε σημαντική αύξηση πωλήσεων το πρώτο εξάμηνο 2017...