ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FGA BANK ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ FGA HELLAS

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 08/02/2013

 

Η FGA Bank και η FGA Capital Hellas, εταιρείες των ομίλων Fiat SpA και Credit Agricole, είναι χρηματοδοτικοί οργανισμοί με πολυετή πείρα στην ελληνική αγορά. Οι εταιρείες αυτές λειτουργούν σε συνεργασία με την Fiat Group Automobiles Hellas, που εισάγει και διανέμει αποκλειστικά τα γνωστά οχήματα Fiat Professional.

Οι δύο αυτές εταιρείες παρέχουν σήμερα αξιόπιστες χρηματοδοτικές λύσεις, τόσο στην αγορά καινούριου όσο και στην αγορά μεταχειρισμένου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Σημαντική είναι επίσης η συνεισφορά τους και σε πρωτοποριακές για την ελληνική αγορά αυτοκινήτου υπηρεσίες, όπως είναι προγράμματα προστασίας πληρωμών (CPI), προγράμματα ολικής κάλυψης αυτοκινήτου (GAP), προγράμματα επέκτασης εγγυήσεως οχημάτων, παροχή καταναλωτικών δανείων για κάλυψη διαφόρων αναγκών με πολύ ευνοϊκούς όρους σε υπάρχοντες / νέους πελάτες και άλλα.

Η σημαντικότερη μέριμνα πίσω από κάθε κίνηση της FGA Bank / FGA Capital Hellas είναι η παροχή ευνοϊκών για τον πελάτη τους χρηματοδοτικών λύσεων που τις φέρνουν πιο κοντά στην ιδέα της ιταλικής αυτοκίνησης, όπως αυτή πρεσβεύεται από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της «αδελφής» εταιρείας Fiat Group Automobiles Hellas και όχι μόνο. Μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής της FGA Bank και FGA Capital Hellas, για την όσο το δυνατόν πληρέστερη και αναβαθμισμένη ενημέρωση όλων των ενδιαφερομένων ως προς τα προϊόντα τους, οι δύο εταιρείες προχώρησαν στη δημιουργία νέου δικτυακού τόπου, που λειτουργεί στη διεύθυνση www.fgabank.gr. Η νέα ιστοσελίδα έχει εμπλουτιστεί με χρήσιμες πληροφορίες και εργαλεία, προσφέροντας μεταξύ άλλων πρόσβαση στα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Ομίλου Fiat Group Automobiles, σε εργαλεία υπολογισμού δανείων / δόσεων και ειδικών προσφορών και στο πανελλαδικό δίκτυο διανομέων του Ομίλου μέσα από την εφαρμογή Google Maps.

 

 

ΑΓΟΡΑ

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΑ VOLVO FM ΚΑΙ FH

Η Volvo Trucks παρουσιάζει ένα νέο σύστημα μπαταριών για τα Volvo FH και Volvo FM, που παρέχει αρκετή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της καμπίνας...

ΑΝΟΔΙΚΑ ΟΙ ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΕΙΣ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

Αύξηση 18,2% παρατηρείται από τις αρχές του έτους στις ταξινομήσεις καινούργιων φορτηγών (ελαφρών φορτηγών, pick-up, van και βαρέων φορτηγών)...

ΚΕΡΔΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ

Ο όμιλος αύξησε τη λειτουργική κερδοφορία του (προ φόρων, τόκων & αποσβέσεων) στα 24,8 εκατ. ευρώ (+7,8%)...