ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Τα LCV της Mercedes-Benz κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της 8ης Διεθνούς Εκθέσεως HO.RE.CA. 2013 που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

H MERCEDES-BENZ ΣΤΗ HO.RE.CA. 2013

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/02/2013

 

Η Mercedes-Benz για άλλη μία χρονιά εντυπωσίασε τους επισκέπτες στη μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, παρουσιάζοντάς τους τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Στο περίπτερο της Mercedes-Benz, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για ό,τι τεχνολογικά νεότερο έχει να επιδείξει η εταιρεία στα ελαφρά επαγγελματικά (LCV): το πάντα αξιόπιστο Sprinter, την «ιδιαίτερη» 9–θέσια επιβατική έκδοση Vito Crew καθώς και το νέο ήρωα της πόλης που ακούει στο όνομα Citan Van.

Το Sprinter συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις πιο σκληρές καθημερινές απαιτήσεις του επαγγελματία καθώς διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, για μια πληθώρα μεταφορικών αναγκών, παρέχοντας κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και οικονομίας, πρωτοποριακή τεχνολογία και καινοτόμες εφαρμογές. Παράλληλα, οι πετρελαιοκινητήρες νέας γενιάς είναι σημαντικά ισχυρότεροι, οικονομικότεροι και φιλικότεροι προς το περιβάλλον, καθώς πληρούν το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro5.

Με μεγάλη ποικιλία χρήσεων, πολυμορφικότητα και άνεση, με κορυφαίους κινητήρες turbo diesel και τεχνολογία BlueEFFICIENCY, η 9-θέσια επιβατική έκδοση Vito Crew είναι το πλέον κατάλληλο όχημα για το σύγχρονο επαγγελματία και ιδιαίτερα τον επαγγελματία του τουριστικού κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο εκπρόσωπο της Mercedes-Benz στην κατηγορία των Vanette, στο επόμενο τεύχος του Car & Truck (#112, Μάρτιος 2013).

Αναμφισβήτητα όμως, φέτος την «παράσταση» έκλεψε το νέο αστέρ

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

SMART CITIES ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ 3ΗΣ VERDE.TEC

Δυναμικές συμμετοχές από επιχειρήσεις, οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, περιφέρειες, δημοτικές επιχειρήσεις ύδρευσης και φορείς διαχείρισης στερεών αποβλήτων...

ASCEN.TEC: ΩΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΕΛΚΥΣΤΗΡΩΝ

Ένας νέος δυναμικός θεσμός δημιουργείται για τον τεχνικό κλάδο κατασκευής, συντήρησης και ανάπτυξης σύγχρονων συστημάτων ανέλκυσης και ανύψωσης προσώπων αλλά και εμπορευμάτων...

IAA 2018: ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Ένα χορταστικό «ορεκτικό» για όσους επισκεφθούν από κοντά την μεγαλύτερη διεθνή έκθεση επαγγελματικών οχημάτων και υπηρεσιών που διεξάγεται στο Αννόβερο της Γερμανίας κάθε δύο χρόνια, από 20-27 Σεπτεμ...

 
Κλείσιμο [X]