ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

Τα LCV της Mercedes-Benz κέντρισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών κατά τη διάρκεια της 8ης Διεθνούς Εκθέσεως HO.RE.CA. 2013 που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo.

H MERCEDES-BENZ ΣΤΗ HO.RE.CA. 2013

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 18/02/2013

 

Η Mercedes-Benz για άλλη μία χρονιά εντυπωσίασε τους επισκέπτες στη μεγαλύτερη και πληρέστερη έκθεση για τα ξενοδοχεία και τη μαζική εστίαση, παρουσιάζοντάς τους τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Στο περίπτερο της Mercedes-Benz, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από κοντά για ό,τι τεχνολογικά νεότερο έχει να επιδείξει η εταιρεία στα ελαφρά επαγγελματικά (LCV): το πάντα αξιόπιστο Sprinter, την «ιδιαίτερη» 9–θέσια επιβατική έκδοση Vito Crew καθώς και το νέο ήρωα της πόλης που ακούει στο όνομα Citan Van.

Το Sprinter συνεχίζει να ανταποκρίνεται στις πιο σκληρές καθημερινές απαιτήσεις του επαγγελματία καθώς διαθέτει μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, για μια πληθώρα μεταφορικών αναγκών, παρέχοντας κορυφαία επίπεδα ασφάλειας και οικονομίας, πρωτοποριακή τεχνολογία και καινοτόμες εφαρμογές. Παράλληλα, οι πετρελαιοκινητήρες νέας γενιάς είναι σημαντικά ισχυρότεροι, οικονομικότεροι και φιλικότεροι προς το περιβάλλον, καθώς πληρούν το πρότυπο εκπομπών ρύπων Euro5.

Με μεγάλη ποικιλία χρήσεων, πολυμορφικότητα και άνεση, με κορυφαίους κινητήρες turbo diesel και τεχνολογία BlueEFFICIENCY, η 9-θέσια επιβατική έκδοση Vito Crew είναι το πλέον κατάλληλο όχημα για το σύγχρονο επαγγελματία και ιδιαίτερα τον επαγγελματία του τουριστικού κλάδου.

Διαβάστε περισσότερα για το νέο εκπρόσωπο της Mercedes-Benz στην κατηγορία των Vanette, στο επόμενο τεύχος του Car & Truck (#112, Μάρτιος 2013).

Αναμφισβήτητα όμως, φέτος την «παράσταση» έκλεψε το νέο αστέρ

 

 

ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΑΠΕ

Θα αναλυθούν από το ΚΑΠΕ και το ΕΛΚΕΘΕ οι πρότυπες δράσεις ανάπτυξης επιχειρηματικών προτάσεων ΑΠΕ σε Ελλάδα, Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία, Κροατία και Κύπρο...

ΠΡΟΤΥΠΟ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΣΤΗ VERDE.TEC

Επίκαιρη και πρωτοποριακή πρωτοβουλία που συνδέεται με το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον» αναδεικνύοντας τα οφέλη της οικολογικής δόμησης...

TO GROUPE RENAULT ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

Τόσο η Renault όσο και η Dacia έδωσαν δυναμικό παρών παρουσιάζοντας μια πλήρη σειρά μοντέλων, επιβατικών και επαγγελματικών...