ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΤΟΥ

ΤΟ FUSO CANTER ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

ΤΟ FUSO CANTER ΕCO-HYBRID ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2013 ΣΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ

Ημερομηνία Δημοσίευσης: 04/03/2013

 

Το νέο Canter Eco-Hybrid της FUSO Trucks βραβεύτηκε ως το πιο «Πράσινο Επαγγελματικό Αυτοκίνητο της Χρονιάς» στα πλαίσια του θεσμού Fleet Transport Awards που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο (Ιρλανδία), κατά τη διάρκεια όπου βραβεύονται τα καλύτερα προϊόντα της Βιομηχανίας Οδικών Μεταφορών και Φορτηγών της Ιρλανδίας.

Τα τέσσερα μέλη της κριτικής επιτροπής που αποφάνθηκε για το βραβείο προέρχονταν από διαφορετικούς χώρους ενώ χρησιμοποιήθηκε η ίδια διαδικασία μέσα από την οποία αναδεικνύεται το Διεθνές Φορτηγό της Χρονιάς (12 κριτήρια με 7 βαθμούς το μέγιστο για κάθε κριτήριο ανάμεσα στα οποία: απόδοση, επιδόσεις, ευελιξία, οδηγική άνεση και διάταξη καμπίνας). Στη shortlist το Canter Eco-Hybrid είχε απέναντί του σκληρούς αντιπάλους για τη διεκδίκηση του περίοπτου τίτλου, συγκεκριμένα τα MAN TGL Hybrid και Renault Premium Hybrid.

Ο Gerard Rice, Διευθύνων Σύμβουλος της FUSO Trucks Ιρλανδίας, εξέφρασε την ικανοποίησή του παραλαμβάνοντας το βραβείο κάνοντας το εξής σχόλιο: «Το νέο Canter Eco-Hybrid είναι ένα από τα πιο οικονομικά και ευέλικτα φορτηγά της αγοράς που σέβονται το περιβάλλον. Η απόδοση καυσίμου του Eco-Hybrid μεγιστοποιείται με το ισχυρό υβριδικό σύστημα κίνησης σε συνδυασμό με το αυτοματοποιημένο  κιβώτιο FUSO Duonic που προσφέρεται στο στάνταρ εξοπλισμό του. Το παρόν βραβείο επιβεβαιώνει  αυτά τα προσόντα και γι’ αυτό είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε τον τίτλο του Ιρλανδικού Επαγγελματικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2013».

Το Canter Eco-Hybrid ήταν επίσης από τους πρωταγωνιστές του Fleet Transport EXPO 12, της πρώτης Έκθεσης Επαγγελματικού Αυτοκινήτου, Μεταφορών και Βιομηχανίας Logistics που πραγματοποιήθηκε στην Ιρλανδία. Το Eco-Hybrid προσέλκυσε την προσοχή και απέσπασε εξαιρετικά σχόλια από εταιρίες που αναζητούν μία λύση η οποία θα τους παρέχει μέγιστη οικονομία και απόδοση χωρίς να υπονομεύεται το επαγγελματικό κύρος τους.

Για τη FUSO Trucks, αυτή η διάκριση καθώς και ο τίτλος «Fleet Truck of the Year 2012» του Canter Euro5, αποτελεί ισχυρό αποδεικτικό στοιχείο για ολόκληρη τη σειρά Canter που περιλαμβάνει το επαναστατικό Canter Duonic και το σκληροτράχηλο Canter 4x4.

 

 

ΚΟΣΜΟΣ

Η VOLVO TRUCKS ΚΑΝΕΙ ΦΑΡΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ

H Volvo Trucks ξαναχτυπά! Αυτή τη φορά επιστρέφει με μια φάρσα σε έναν παρκαδόρο στην Ιταλική Ριβιέρα, προκειμένου να προωθήσει το νέο...

ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΛΕΖΑΝΤΑ

Κόντρα σε κάθε λογική και φυσικά προς μεγάλη ταπείνωση όσων δεν κατάφεραν ποτέ να σηκώσουν «λαμπάδα» ούτε Honda XR200, υπάρχει ένας...

«Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ»

Όχι, δεν αναφερόμαστε στην αμερικανική αισθηματική δραματική ταινία του Μαρκ Φόρστερ με τον ομώνυμο τίτλο, αλλά σε ένα χορό βγαλμένο μέσα από τον...