Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΔυναμική παρουσία της Ford με τα νέα Ranger Raptor και Transit Custom στην έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήμ...

Δυναμική παρουσία της Ford με τα νέα Ranger Raptor και Transit Custom στην έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων

· Δυναμική παρουσία για την Ford και τα κορυφαία επαγγελματικά της οχήματα Ranger Raptor και Transit Custom στην έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων

· Δείτε, γνωρίστε από κοντά και ενημερωθείτε από πρώτο χέρι για όλες τις πτυχές και δυνατότητες των δύο LCV μοντέλων της Ford στο stand της Ford Βελμάρ που βρίσκεται στην έκθεση

· Η έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων φιλοξενείται στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία. Οι πύλες της θα παραμείνουν ανοιχτές από την Παρασκευή 24 Μαΐου έως και την Κυριακή 26 Μαΐου

Δυναμική και άκρως ενδιαφέρουσα για τους Έλληνες επαγγελματίες είναι η παρουσία της Ford στην έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων που φιλοξενείται στις γνώριμες εγκαταστάσεις του εκθεσιακού κέντρου MEC στην Παιανία από την Παρασκευή 24 Μαΐου έως και την Κυριακή 26 Μαΐου 2024.

Συγκεκριμένα, όλοι οι επισκέπτες της φετινής έκθεσης που θα βρεθούν στο stand της Ford Βελμάρ θα έχουν τη ευκαιρία να γνωρίσουν, αλλά και να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα ολοκαίνουργια Ranger Raptor και Transit Custom, τα οποία αποτελούν δύο μόλις από τα πολλά και μεγάλα αστέρια στην προηγμένη και εξαιρετικά ικανή σε δυνατότητες γκάμα επαγγελματικών οχημάτων της Ford.

Το νέο Ford Ranger Raptor είναι αναμφίβολα ένα pick-up που δεν μοιάζει με κανένα άλλο. Με την υπογραφή και πινελιά της Ford Performance κυριολεκτικά σε κάθε τεχνολογική πτυχή του – συμπεριλαμβανομένων των αγωνιστικών αναρτήσεων, του μοναδικού συστήματος μετάδοσης, του 10τάχυτου κιβωτίου και του πραγματικά πανίσχυρου 3.0L V6 EcoBoost κινητήρα των 292 ίππων – παραμένει και στη νεότερη γενιά το απόλυτο όχημα περιπέτειας: ένα εντυπωσιακό σε σχεδίαση pick-up, που όχι μόνο προσφέρει τις πιο extreme επιδόσεις στην κατηγορία του, αλλά μαζί με αυτές αδιαπραγμάτευτη πρακτικότητα και κορυφαία πολυτέλεια, την οποία οι πελάτες θα συναντήσουν σήμερα μόνο σε πολυτελή επιβατικά μοντέλα. Όλα τα παραπάνω προσφέρονται σε συνδυασμό με ασυναγώνιστες δυνατότητες μεταφοράς φορτίων και τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες ασφάλειας και συνδεσιμότητας, ώστε κάθε επαγγελματίας να έχει στη διάθεσή του πάντα το πιο ολοκληρωμένο και απόλυτο pick-up, τόσο για διασκέδαση όσο και για την εργασία του.

Το Transit Custom – το βαν με τις υψηλότερες πωλήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη – αποτελεί τον πιο πιστό, αξιόπιστο και ακούραστο σύντροφο κάθε επαγγελματία οδηγού. Βραβευμένο με τον τίτλο «International Van of The Year 2024», το νέο Transit Custom έχει σχεδιαστεί από την αρχή, προσφέροντας πρωτόγνωρες για τα δεδομένα των βαν οχημάτων δυνατότητες διασύνδεσης επόμενης γενιάς. Με γνώμονα την βέλτιστη αποδοτικότητα και παραγωγικότητα διατίθεται σε μια πλούσια γκάμα εκδόσεων όσον αφορά τα συστήματα μετάδοσης κίνησης, τα οποία περιλαμβάνουν εξηλεκτρισμένες προτάσεις για τους επαγγελματίες, όπως το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom, ή συμβατικές που παίρνουν κίνηση από τους οικονομικούς και αξιόπιστους κινητήρες ντίζελ της Ford.

Μην χάσετε την ευκαιρία προκειμένου να δείτε από κοντά τα επαγγελματικά Ranger Raptor και Transit Custom της Ford στην έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων. Οι πύλες της θα παραμένουν ανοιχτές για το κοινό από τις 10:00 έως και τις 19:00 κατά τη διάρκεια και των τριών ημερών λειτουργίας της.

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία με έδρα στο Dearborn, Michigan, που έχει δεσμευτεί να συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, όπου όλοι οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να κινούνται και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Το σχέδιο Ford+ για ανάπτυξη και δημιουργία αξίας συνδυάζει υφιστάμενα πλεονεκτήματα, νέες δυνατότητες και σταθερές σχέσεις με τους πελάτες για τον εμπλουτισμό των εμπειριών και την ενίσχυση της πιστότητας αυτών των πελατών. Η Ford αναπτύσσει και παρέχει καινοτόμα, αναγκαία pick-up, SUV, επαγγελματικά van και αυτοκίνητα και πολυτελή οχήματα Lincoln, καθώς και συνδεδεμένες υπηρεσίες. Όλο αυτό επιτελείται μέσω τριών πελατοκεντρικών επιχειρηματικών μονάδων: την Ford Blue, η οποία ασχολείται με εμβληματικά βενζινοκίνητα και υβριδικά οχήματα, την Ford Model e, που επινοεί πρωτοποριακά ηλεκτρικά οχήματα μαζί με ενσωματωμένο λογισμικό που καθορίζει εξαιρετικές ψηφιακές εμπειρίες για όλους τους πελάτες και την Ford Pro, που βοηθά τους πελάτες επαγγελματικών οχημάτων να μετασχηματίσουν και να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους με οχήματα και υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους. Επιπλέον, η Ford επιδιώκει λύσεις κινητικότητας μέσω του Ford Next, και παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company. Η Ford απασχολεί περίπου 174.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και τα προϊόντα της είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο corporate.ford.com.

Η Ford, μια παγκόσμια αμερικανική μάρκα άρρηκτα συνδεδεμένη με την Ευρώπη για περισσότερα από 100 χρόνια, έχει δεσμευτεί στην ελευθερία μετακίνησης που συμβαδίζει με τη φροντίδα του πλανήτη και των κατοίκων του. Το σχέδιο Ford+, με τις επιχειρηματικές μονάδες Model e, Ford Pro και Ford Blue, επιταχύνει τον ευρωπαϊκό μετασχηματισμό της εταιρείας προς ένα πλήρως ηλεκτρικό και ουδέτερο από άνθρακα μέλλον έως το 2035. Η εταιρεία προχωρά μπροστά με τολμηρά, νέα EV, το καθένα σχεδιασμένο με γνώμονα τους Ευρωπαίους οδηγούς, και καινοτομεί με υπηρεσίες που βοηθούν τους ανθρώπους να συνδέονται, τις κοινότητες να αναπτύσσονται και τις επιχειρήσεις να ευημερούν. Μαζί με την πώληση και συντήρηση οχημάτων Ford σε 50 μεμονωμένες ευρωπαϊκές αγορές, οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν επίσης την Ford Motor Credit Company, το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών Ford και 14 εγκαταστάσεις παραγωγής (οκτώ πλήρους κυριότητας και έξι μη συγχωνευμένες κοινοπραξίες) με τέσσερα κέντρα με έδρα την Κολωνία της Γερμανίας, τη Βαλένθια της Ισπανίας και την κοινοπραξία μας στην Κραϊόβα της Ρουμανίας και στο Κοτζαέλι της Τουρκίας. Η Ford απασχολεί περίπου 34.000 άτομα στις πλήρως ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της και στις συγχωνευμένες κοινοπραξίες και περίπου 57.000 άτομα, συμπεριλαμβανομένων των μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη.

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία, τα προϊόντα της και τη Ford Credit είναι διαθέσιμες στον ιστότοπο corporate.ford.com.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ