Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΕφεδρική ισχύς από την Cummins και την ERGOTRAK σε ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Ελλάδας.

Εφεδρική ισχύς από την Cummins και την ERGOTRAK σε ένα από τα κορυφαία θέρετρα της Ελλάδας.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράδοση (2) δύο Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών, ηχομονωμένα με κινητήρα Cummins, για παροχή αξιόπιστης εφεδρικής ισχύος στο εμβληματικό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών Hermitage 1310 στο Λιβάδι Παρνασσού. Το συγκρότημα έχει αποσπάσει 2 Χρυσά και 3 Ασημένια Βραβεία Τουρισμού, κατατάσσοντάς το ως ένα από τα κορυφαία θέρετρα της χρονιάς στην Ελλάδα.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

· (2) Δύο Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη C33D5, εφεδρικής λειτουργίας – ηχομονωμένου τύπου εξοπλισμένα με κινητήρα Cummins: X3,3G1 και γεννήτρια Cummins Generator Technologies – Stamford: S0L2-P1.

Το συγκρότημα αποτελείται από δύο κτίρια όπου σε καθένα υπάρχουν 4 τριώροφες μεζονέτες. Το συγκρότημα είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1.310 μέτρων, στην καρδιά του Εθνικού Βιότοπου Παρνασσού, μόλις 15 λεπτά από την Αράχωβα, την Αγόριανη και το Χιονοδρομικό Κέντρο.

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Cummins Inc. Στην ERGOTRAK το τεχνικό προσωπικό της Cummins εγγυάται ότι η ηλεκτρολογική εγκατάσταση κάθε πελάτη, Is Αlways Οn.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ