Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ VOLVO FH

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ ΕΜΠΝΕΥΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ VOLVO FH

Η νέα σειρά ρούχων και αξεσουάρ, ικανοποιούν τις ανάγκες οδηγών φορτηγών με τη βοήθεια λειτουργικών υλικών και σχεδίων και παράλληλα προσελκύουν όλους όσους αγαπούν τα ταξίδια στον ανοιχτό δρόμο.

Η αισθητική γραμμή της συλλογής αντικατοπτρίζει τα μοναδικά σχεδιαστικά στοιχεία της νέας σειράς Volvo FH (διαβάστε περισσότερα για το νέο FH στο τεύχος Οκτωβρίου) όπως η τολμηρή μάσκα, οι εκφραστικοί κάθετοι προβολείς και οι χαρακτηριστικές γραμμές του αμαξώματος. Ακόμα και το νέο σχήμα του FH, με το ελαφρώς κεκλιμένο προς τα εμπρός, επιθετικό ρύγχος -που κάνει τη νέα σειρά Volvo FH να ξεχωρίζει- είναι εμφανές στα τρία μπουφάν της συλλογής.

Η συλλογή, αποτελείται από μοναδικά μπουφάν, ένα σπορ ρολόι χειρός και φούτερ με κουκούλα, απευθύνεται σε σύγχρονους οδηγούς φορτηγών και λάτρεις του Σουηδικού στιλ. Τα προϊόντα πληρούν τις υψηλές απαιτήσεις ταξιδιών μεγάλων αποστάσεων: τα μπουφάν, για παράδειγμα, έχουν μέτριο μήκος για άνεση στην οδήγηση. Με τα χαρακτηριστικά ανακλαστικά που ενσωματώνονται στο σχέδιο, είστε πάντα ευδιάκριτοι στο δρόμο κυρίως όταν κάνετε στάσεις. Οι πολυχρηστικές τσέπες και τα μανίκια των μπουφάν είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να διευκολύνουν την κίνηση και την οδήγηση.

Διαφορετικά προϊόντα της συλλογής υπογραμμίζουν τα διαφορετικά σχεδιαστικά στοιχεία του νέου Volvo FH. Ας δούμε ένα από τα βασικά προϊόντα της συλλογής, το σπορ ρολόι  Driver Performance Watch. Οι δείκτες και οι κλίμακες του ρολογιού θυμίζουν τα γραφιστικά στοιχεία των οργάνων του νεοσχεδιασμένου ταμπλό του Volvo FH, λανσάροντας μοναδικά σχέδια.

Εκτός από τα ρούχα των οδηγών, η συλλογή περιλαμβάνει προϊόντα όπως μοντέλα σε κλίμακα (μινιατούρες) των νέων οχημάτων FH και FH16 σε διάφορες διαστάσεις, κιτ ύπνου για διαδρομές μεγάλων αποστάσεων και ρουχισμό-αξεσουάρ για τα παιδιά και άλλα μέλη της οικογένειας σας.

Τα προϊόντα μπορείτε να τα δείτε και να τα αγοράσετε μέσω του διαδικτυακού καταστήματος της Volvo Trucks.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ