Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςFORD: Δίνει τη λύση - Πιο γρήγορα η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

FORD: Δίνει τη λύση – Πιο γρήγορα η φόρτιση των ηλεκτρικών αυτοκινήτων

Ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα λύσεων φόρτισης που θα προσφέρει απρόσκοπτη και ενιαία πρόσβαση σε συστήματα φόρτισης, τόσο στο σπίτι όσο και στο δρόμο σε όλη την Ευρώπη, προσφέρει η Ford που βάζει τέλος σε μία από τις μεγαλύτερες ανησυχίες για τους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών οχημάτων.

Πλέον οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων θα έχουν την δυνατότητα να φορτίζουν τα ηλεκτρικά τους αυτοκίνητα γρήγορα και άνετα, εφαρμόζοντας το σύστημα Ford Charging Solutions, όπως χαρακτηριστικά το ονόμασε.

Παράλληλα, όταν η εταιρεία ξεκινήσει τις παραδόσεις των νέων, πλήρως ηλεκτρικών οχημάτων της από τη νέα χρονιά, οι πελάτες της Ford θα μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή FordPass για να εντοπίζουν εύκολα, να καθοδηγούνται, να πληρώνουν και να παρακολουθούν τη διαδικασία φόρτισης των οχημάτων τους σε περισσότερες από 125.000 τοποθεσίες του Δικτύου Φόρτισης FordPass σε 21 χώρες.

Επιπλέον, ο επιτοίχιος φορτιστής της Ford θα προσφέρει απλούστερη, ταχύτερη και πιο οικονομική διαδικασία φόρτισης των ηλεκτροκίνητων μοντέλων της εταιρείας στο σπίτι. To νέο πλήρως ηλεκτρικό SUV υψηλών επιδόσεων της Ford που είναι εμπνευσμένο από την Mustang αναμένεται το 2020, με στόχο να εξασφαλίζει αυτονομία κίνησης με μία φόρτιση άνω των 600 χιλιομέτρων.

Με αυτό τον τρόπο η φόρτιση στο σπίτι καθίσταται εύκολη όσο η αντίστοιχη ενός κινητού τηλεφώνου. Τα πλήρως ηλεκτρικά οχήματα της Ford μπορούν να φορτίζονται μέσω μιας οικιακής ηλεκτρικής πρίζας ή ενός επιτοίχιου φορτιστή Ford Connected Wallbox, που προσφέρει μέχρι και πέντε φορές μεγαλύτερη ισχύ φόρτισης συγκριτικά με μία στάνταρ οικιακή ηλεκτρική παροχή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι κάτοχοι ηλεκτρικών αυτοκινήτων Ford να έχουν δυνατότητα να φορτίζουν πλήρως το αυτοκίνητό τους μέσα σε λίγες ώρες ή κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ