Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΗ 2η Έκθεση ERGO.TEC για τα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ έρχεται πληρέστερη και πιο δυναμική!

Η 2η Έκθεση ERGO.TEC για τα ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΡΓΩΝ έρχεται πληρέστερη και πιο δυναμική!

Με το ενδιαφέρον εκθετών και επισκεπτών να συνεχίζεται, η 2η Διεθνής Έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων προετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς από την Τεχνοεκδοτική / T–Press για τις 24 – 26 Μαΐου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.
Η διοργάνωση της πρώτης ERGO.TEC η οποία συνέπεσε με την «επανεκκίνηση» του κλάδου των κατασκευών στην Ελλάδα, αποτέλεσε το πρώτο αλλά αποφασιστικό βήμα της Τεχνοεκδοτική / T–Press προς το στόχο της για την ανάδειξη της αγοράς των Κατασκευών και των Μηχανημάτων Έργου, μέσα από μια έκθεση με ανεξάντλητες δυνατότητες και προοπτική. Η θετική ανταπόκριση και η εμπιστοσύνη των εκθετών και των επισκεπτών στο δύσκολο εγχείρημα της πρώτης διοργάνωσης, αποτέλεσαν το έναυσμα και έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση ώστε η 2η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα και με ένα ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων. Η εμπειρία 33 ετών της Τεχνοεκδοτική / Τ-Press, αποτελεί εχέγγυο για το κύρος και την αξιοπιστία της διοργάνωσης.
Με ιδιαίτερη έμφαση στις τεχνολογίες αιχμής και τις τελευταίες διεθνείς εξελίξεις και με σταθερό στόχο την προβολή, την ενημέρωση και την ανάδειξη του κλάδου των Κατασκευών και των Μηχανημάτων Έργων ως βασικού πυλώνα της οικονομίας, η 2η ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων επανέρχεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, με σημαντικές καινοτομίες.
Κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι Μηχανημάτων Έργων, εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας, της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των κλαδικών φορέων, των επαγγελματιών – χειριστών Μηχανημάτων Έργου, θα δώσουν δυναμικό «παρών» στη 2η ERGO.TEC!

Με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή και κατανόηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας των Μηχανημάτων Έργων, στη 2η διοργάνωση θα υπάρχει δυνατότητα επίδειξης των Μηχανημάτων σε εξωτερικό χώρο!

ERGO.TEC Forum

Κομβικό σημείο της έκθεσης θα αποτελέσει το παράλληλο τριήμερο ERGO.TEC Forum όπου επιχειρήσεις, φορείς, Πολιτεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα μέσα από σεμινάρια και workshop θα συνομιλήσουν, θα εκπαιδεύσουν και θα ενημερώσουν για κάθε πτυχή του κλάδου.

 

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ