Σημαντικές ειδήσεις

Η 4η Elec.Tec έρχεται στις 11-13 Φεβρουαρίου 2022 στο MEC Παιανίας

Η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για το ηλεκτρολογικό υλικό, το φωτισμό και τα συστήματα ασφαλείας έχει νέα ημερομηνία! Η 4η ‘Elec.tec’ θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως τις 13 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» με πίστη και αφοσίωση στον κλάδο, προετοιμάζει μία έκθεση με σύγχρονη αισθητική και υψηλά στάνταρ.

Η συγκεκριμένη έκθεση έχει εξελιχθεί σε επιχειρηματικό «όπλο» και πολύτιμη ευκαιρία για επιχειρήσεις, φορείς, οργανώσεις και πανεπιστημιακά ιδρύματα να προβάλλουν το έργο, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι έχουν ήδη αγκαλιάσει τη διοργάνωση οι σημαντικότεροι φορείς και επιχειρήσεις, καθώς έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ως εκθέτες, ενώ έχει προγραμματιστεί και πληθώρα συνεδριακών εκδηλώσεων.

Το 40 ‘Elec.tec Forum’

Όπως πάντα, στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιούνται και οι συνεδριακές εκδηλώσεις του 4ου “Elec.tec Forum”.

Το συνεδριακό μέρος της έκθεσης, θα είναι αναβαθμισμένο, με εμπλουτισμένο περιεχόμενο και με περισσότερα θέματα αιχμής.

Στόχος είναι να δώσει τη δυνατότητα γόνιμου διαλόγου μεταξύ Πολιτείας, φορέων, πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να αποτελέσει βήμα ώστε να αναδειχθούν προτάσεις, λύσεις και ιδέες πάνω σε κάθε ζήτημα του κλάδου.

Ελέγξτε επίσης

Νέα ημερομηνία: Στις 29 – 31 Μαϊου η 4η Διεθνής Έκθεση «VERDE.TEC»

Για τις 29-31 Μαΐου μετατέθηκε η 4η Διεθνής Έκθεση «Verde.tec – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος». Λόγω των …

Τα Περιοδικά μας