Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΗ ΕΛΤΡΑΚ AE, ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ PALFINGER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΛΤΡΑΚ AE, ΝΕΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ PALFINGER ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ εξαγόρασε την εταιρεία ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΕΒΕ, επίσημου αντιπροσώπου των μηχανημάτων Palfinger  για τη χώρα μας, για την μεταπώληση των προϊόντων, που προσφέρει η Palfinger, στην ελληνική αγορά. Ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ θα παρέχει την εμπορική και τεχνική υποστήριξη των προϊόντων αυτών, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση των πελατών της Palfinger, λόγω της ενσωμάτωσης της ομάδας της εταιρείας ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΑΕΒΕ στο δυναμικό της ΕΛΤΡΑΚ.

Η Palfinger είναι ένας από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως κατασκευαστές γερανών, υδραυλικών ανυψωτικών και συστημάτων χειρισμού και φόρτωσης. Η εταιρεία, διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής και συναρμολόγησης στην Ευρώπη, στη Βόρεια και στη Νότια Αμερική καθώς και στην Ασία. Οι στρατηγικοί στόχοι της εταιρείας εστιάζουν στην καινοτομία, την περαιτέρω διεθνοποίηση και διαφοροποίηση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Palfinger θεωρείται όχι μόνο ως ο ηγέτης της αγοράς αλλά επίσης ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία των υδραυλικών γερανών. Η Palfinger βρίσκεται πάντα κοντά στους πελάτες της χάρη στα 4.500 σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης σε περισσότερες από 130 χώρες και στις πέντε ηπείρους.

Ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ αποτελείται από τέσσερεις εταιρείες: την ΕΛΤΡΑΚ, την ΕΛΑΣΤΡΑΚ, την ΕΛΤΡΕΚΚΑ και την ΕΛΤΡΑΚ Βουλγαρίας. Η ΕΛΤΡΑΚ ιδρύθηκε το 1982 ως ο επίσημος αντιπρόσωπος των μηχανημάτων Caterpillar (CAT) στην Ελλάδα. Σήμερα παράλληλα με τα μηχανήματα της Caterpillar, η ΕΛΤΡΑΚ διανέμει τα ελαστικά Bridgestone καθώς και μία μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών αυτοκινήτων και φορτηγών. Τα κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών, που παρέχει στον πελάτη. Με έδρα την Κηφισιά και οχτώ υποκαταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ παρέχει γρήγορη και αποτελεσματική υποστήριξη σε όλη την χώρα, προσφέροντας ένα μεγάλο εύρος εξειδικευμένων υπηρεσιών και λύσεων.

Με αυτήν την κίνηση, ο Όμιλος ΕΛΤΡΑΚ επεκτείνει τα πεδία ενδιαφέροντος και δραστηριοποίησης του, με ένα ακόμα κορυφαίο όνομα παγκοσμίως, διασφαλίζοντας την ηγετική του θέση στην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ