Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΗ GAC FIAT ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ CHANGSHA ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Η GAC FIAT ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ CHANGSHA ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Fiat GAC στην Changsha, στην επαρχία Hunan, η τελετή για τον εορτασμό της ολοκλήρωσης του νέου εργοστασίου και το λανσάρισμα του Fiat Viaggio, του πρώτου μοντέλου της Fiat που παράγεται στην Κίνα.

Το σπουδαίο αυτό γεγονός τίμησαν με την παρουσία τους ο Sergio Marchionne (διευθύνων σύμβουλος της Fiat καθώς και πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Chrysler), ο Michael Manley (γενικός διευθυντής λειτουργιών των Fiat και Chrysler για τις περιοχές της Ασίας και του Ειρηνικού), ο Zhang Fangyou (πρόεδρος της Guangzhou Automobile Group Corporation), ο Jack Cheng (γενικός διευθυντής της GAC Fiat) και ο Jiang Ping (εκτελεστικός αναπληρωτής γενικός διευθυντής της GAC Fiat). Επίσης παρευρέθηκαν ανώτερα κυβερνητικά στελέχη των επαρχιών Hunan και Guangdong και των υπουργείων του κράτους, όπως επίσης και ο Ιταλός πρέσβης στην Κίνα Attilio Massimo Iannucci.

Η νέα μονάδα παραγωγής ενσωματώνει το World Class Manufacturing, ένα από τα υψηλότερα πρότυπα βιομηχανικής παραγωγής παγκοσμίως, που έχει υιοθετηθεί σε όλα τα εργοστάσια της Fiat και Chrysler σε όλο τον κόσμο.

Το νέο εργοστάσιο, το οποίο εκτείνεται σε 730.000 τετραγωνικά μέτρα, είναι μέρος της ισότιμης κοινοπραξίας ανάμεσα στην Fiat και την GAC (την έκτη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Κίνας, η οποία παράγει αυτοκίνητα, λεωφορεία και επαγγελματικά οχήματα). Η κοινοπραξία αυτή δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2010 με επενδύσεις ύψους 5 δισεκατομμυρίων RMB (κινεζικό νόμισμα).

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ