Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΌμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: 27-28/4 Open Day Volvo Aero

Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη: 27-28/4 Open Day Volvo Aero

Ο Όμιλος Επιχειρήσεων Σαρακάκη, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Volvo Trucks στην Ελλάδα και την Κύπρο, διοργανώνει την πρώτη επίσημη παρουσίαση του Volvo FH Aero στη Θεσσαλονίκη, σε μια διήμερη εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό και γεμάτη συναρπαστικά νέα!

Το Σάββατο 27 Απριλίου και την Κυριακή 28 Απριλίου 2024 και ώρες 10.00 – 18.00, στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη στη Θεσσαλονίκη, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να δουν από κοντά τη νέα σειρά των φορτηγών AERO EXTENDED της Volvo Trucks με το κορυφαίο στην αγορά σύστημα παρακολούθησης με κάμερες CMS και να ενημερωθούν από τα στελέχη του Ομίλου για όλες τις λεπτομέρειες.

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του Driving Impression, της παγκόσμιας παρουσίασης της νέας σειράς φορτηγών VOLVO AERO, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το γεγονός αυτό τιμά ιδιαιτέρως τη χώρα μας και συγκεκριμένα τη συμπρωτεύουσα όπου το προηγούμενο διάστημα φιλοξενήθηκαν δεκάδες δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου από όλο τον κόσμο.

Όλα τα φορτηγά που θα παρουσιαστούν είναι κατάλληλα διαμορφωμένα για ένα μεγάλο εύρος μεταφορικών εφαρμογών.

Συγκεκριμένα, θα παρουσιαστούν το Volvo FH16 Aero των 780 HP με τον 17λιτρο κινητήρα, το Volvo FH, το Volvo FH Electric και το Volvo FMX.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ