Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLogisticsΣτις 10 Νοεμβρίου τα ELA Awards 2020 – Χορηγός επικοινωνίας το Logistics & Management

Στις 10 Νοεμβρίου τα ELA Awards 2020 – Χορηγός επικοινωνίας το Logistics & Management

Ο European Logistics Association (ELA) διοργανώνει άλλη μια εντυπωσιακή εκδήλωση απονομής των ELA Awards, η οποία όμως φέτος για πρώτη φορά θα διεξαχθεί εξ παραλλήλου και online λόγω της πανδημίας Covid-19 -χωρίς κόστος συμμετοχής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10 Νοεμβρίου στο αμφιθέατρο του Deloitte Βuilding στις Βρυξέλλες, με πλήθος υποψηφιοτήτων.

Την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει το έργο «Δίολκος» της εταιρείας Logistics Way, το οποίο διακρίθηκε ως Project of the Year 2020 από το Ινστιτούτο Logistics Management Ελλάδος (ILME, μέλος του ELA), στο πλαίσιο του θεσμού των ελληνικών βραβείων αριστείας στα logistics «Μέγας Αλέξανδρος».

Το υποψήφιο ελληνικό project «Δίολκος» αποτελεί ένα πρόγραμμα της Logistics Way για την επίτευξη πωλήσεων και επιχειρησιακής αριστείας στην Amazon, το οποίο, μεταξύ άλλων, διασφαλίζει την ποιότητα στις υπηρεσίες, την τήρηση των συμβάσεων με έγκαιρες παραδόσεις, την εισαγωγή νέων τεχνολογιών για τη βελτίωση των διαδικασιών, τη μεγιστοποίηση της αξίας κλπ.

Όλη η λίστα με τα έργα

Φέτος τα 11 έργα που διαγωνίζονται είναι:

Παραγγελία τώρα – Logistics διαδικασίες ως απάντηση στο ηλεκτρονικό εμπόριο CTT Correios de Portugal S.A., Πορτογαλία.
Ψηφιακός μετασχηματισμός στο τελευταίο μίλι της λιανικής ICP Logística, Ισπανία.
MG2+ INTERLOG GROUP, Γαλλία.
Αντίο Diesel Lidl – Krummen Kerzers, Ελβετία.
Διαμορφώνοντας το 2030 – Η πορεία της LKW WALTER σε ένα πολύτροπο μέλλον LKW WALTER Internationale Transportorganisation AG, Αυστρία.
DIOLKOS (Πρόγραμμα επίτευξης πωλήσεων Amazon) Επίτευξη Επιχειρησιακής Αριστείας, μέσω ευθυγράμμισης με έναν αξιόπιστο συνεργάτη εφοδιαστικής αλυσίδας, Διασφάλιση Ποιότητας στις υπηρεσίες και τήρηση συμβάσεων με έγκαιρες παραδόσεις, Καθοδηγώντας με καινοτομία μέσω μιας συνεργασίας (με τον κατάλληλο πάροχο) που θα εισαγάγει νέες τεχνολογίες ή θα βελτιώσει τις διαδικασίες μας, Διαχείριση κόστους (λειτουργικού και κεφαλαιουχικών δαπανών), Μεγιστοποίηση της Αξίας πετυχαίνοντας χαμηλότερες τιμές. Logistics Way, Greece.
SMILE – Smart and Innovativ – Logistics for eCommerce LOXXESS AG, Γερμανία.
Προηγμένος προγραμματισμός και βελτιστοποίηση @Carrefour Ρουμανίας ORTEC – Carrefour, Ρουμανία.
Έργο Βελτιστοποίησης Logistics Rolls-Royce plc – CEVA Logistics, Ηνωμένο Βασίλειο.
Συνεργατική αλυσίδα εφοδιασμού: Εξωτερική ανάθεση λειτουργιών Logistics σε 3PL Schneider Electric, Μαρόκο.
Το ταξίδι προς τη βιώσιμη εφοδιαστική και μια έξυπνη αλυσίδα εφοδιασμού. Stukwerkers – Interface Terminal Gent / Eastman Chemical, Βέλγιο.
Οι 6 φιναλίστ θα ανακοινωθούν στα μέσα Σεπτεμβρίου, μετά την πρώτη συνεδρία της κριτικής επιτροπής.

Επίσης, σύντομα θα ανακοινωθούν ο βασικός ομιλητής και τα θέματα των συζητήσεων στρογγυλής τραπέζης και οι συμμετέχοντες!

Μπορείτε να βρείτε πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση στο https://www.elalog.eu/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ