Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΣύσταση ομάδας κρούσης «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» από την Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & logistics

Σύσταση ομάδας κρούσης «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» από την Ένωση Βιομηχανιών Ψύχους & logistics

Η ΕΝΩΣΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΨΥΧΟΥΣ & LOGISTICS  κατόπιν των εξελίξεων των τελευταίων ημερών σχετικά με τον κορωνοϊό (COVID -19), υλοποιεί Σχέδιο Δράσης προκειμένου να υποστηρίξει τους Επαγγελματίες της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, και συγκροτεί μια ομάδα εταιρειών, η οποία θα ονομάζεται στο εξής «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» και θα προσφέρει δωρεάν συμβουλευτικές υπηρεσίες απαντώντας σε ερωτήματα που απασχολούν όλους μας για την εύρυθμη λειτουργία των επιχειρήσεων μας, όπως : ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ – ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ – ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΑ- ΑΣΦΑΛΣΙΤΙΚΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ –ΕΞΑΓΩΓΕΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΩΝ – ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ –  ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟΥΣ – ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ (ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ – ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ).

Οι Εταιρείες που μέχρι σήμερα αποδέχτηκαν το κάλεσμα μας και συγκροτούν την ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ  «ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» είναι οι ακόλουθες: CARGO 360 – TRUCK & CARGO INSURANCEQUIX GLOBAL SA CAELMUS CONSULTANCY EE TUV AUSTRIA HELLAS .

Η αντιμετώπιση μιας πανδημίας, όπως αυτή του κορωνοϊού, είναι μια πρωτόγνωρη κατάσταση, η οποία έχει δημιουργήσει έκτακτα δεδομένα επείγοντος χαρακτήρα τα οποία επηρεάζουν ιδιαίτερα και την ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ. Στην προσπάθεια αυτή έχουν προσκληθεί  να συμμετάσχουν όλοι οι Επαγγελματικοί Φορείς της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, όπως καλούμε και όλους τους Επαγγελματίες οι οποίοι καλύπτουν τομείς εκτός των προαναφερθέντων και επιθυμούν να συμμετέχουν στην ΟΜΑΔΑ, να επικοινωνήσουν με την γραμματεία του συνδέσμου μας κα. Κομνηνού Ευαγγελία στο τηλέφωνο 210-3469606 ή αποστολή στο mail info@cold.org.gr και να δηλώσουν τα στοιχεία τους.

Η Ενωση θα διαθέτει με αμεσότητα και εγκυρότητα το σύνολο των οδηγιών και των διευκρινήσεων που θα δίνονται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ