Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςVolvo Trucks & Buses Greece: Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σουηδία των εξουσιοδοτημένων συνεργείων

Volvo Trucks & Buses Greece: Εκπαιδευτικό ταξίδι στη Σουηδία των εξουσιοδοτημένων συνεργείων

Τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία Volvo Trucks & Buses μαζί με στελέχη του Ομίλου Επιχειρήσεων Σαρακάκη επισκέφθηκαν τη Σουηδία σε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι που συνδύασε την εξερεύνηση της υψηλής τεχνολογίας των φορτηγών Volvo με την επαγγελματική εκπαίδευση και την ενίσχυση των γνώσεων και των δεξιοτήτων.

Σε αυτό το ταξίδι, οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να εμβαθύνουν στην τεχνολογία και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τα φορτηγά Volvo ανακαλύπτοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες στον κλάδο των μεταφορών.

Το ταξίδι ξεκίνησε με την επίσκεψη σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο Volvo Trucks & Buses στην περιοχή Borås της Σουηδίας, όπου είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και να εμβαθύνουν σε νέα συστήματα διαχείρισης προγραμμάτων προληπτικής συντήρησης, επισκευής και εξυπηρέτησης των οχημάτων.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της Volvo όπου συμμετείχαν σε προγράμματα εκπαίδευσης ενώ παρακολούθησαν παρουσιάσεις από κορυφαίους ειδικούς της Volvo με σκοπό την κατανόηση των προϊόντων και τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους πελάτες Volvo Trucks.

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε η επίσκεψη στο Volvo Trucks Experience Center (VTEX) στο Gothenburg όπου παρακολούθησαν την κατασκευή ενός φορτηγού διασχίζοντας με το ειδικό τρενάκι της Volvo όλη τη γραμμή παραγωγής μέσα στο εργοστάσιο καθώς και συναρπαστική εμπειρία από test drive όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν διαφορετικά φορτηγά συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρικών με γεμάτα φορτία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ