Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήAfter MarketΔΙΔΥΜΟΙ ΤΡΟΧΟΙ

ΔΙΔΥΜΟΙ ΤΡΟΧΟΙ

Λίγες ημέρες πριν μας αποχαιρετήσει ο Νοέμβρης, χτυπά το τηλέφωνο και στην άκρη της γραμμής βρισκόταν ο δρ. Νικόλαος Κυριακίδης, διευθυντής του κλάδου βαρέων οχημάτων της Panergon AE, για να μας προσκαλέσει στα επίσημα αποκαλυπτήρια της νέας σειράς φορτηγών του Ολλανδού κατασκευαστή. Φυσικά, το περιοδικό δεν έμεινε μόνο στο πλαίσιο αυτής της πρόσκλησης αλλά βρέθηκε στη Μαγούλα λίγες ημέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια για να περιεργαστεί σε μια ιδιωτική προβολή το νέο XF με κινητήρα τεχνολογίας Euro6. Προς έκπληξή μας, δεν αντικρίσαμε ένα XF αλλά δύο!
Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες δημοσιεύονται στο Car & Truck Δεκεμβρίου (#120) που κυκλοφορεί στα περίπτερα.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ XF ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ
Με ένα εντελώς νέο πλαίσιο, νέα συστήματα μετάδοσης κίνησης, συμπεριλαμβανομένων των νέων κινητήρων Paccar MX Euro6, μια νέα εξωτερική σχεδίαση και ένα ανανεωμένο εσωτερικό, η νέα ναυαρχίδα της DAF είναι το καλύτερο XF όλων των εποχών τόσο για τον επιχειρηματία όσο και για τον οδηγό…

Το XF εξοπλίζεται με δεξαμενές καυσίμου αλουμινίου με ενσωματωμένο σκαλοπάτι χωρητικότητας 845 και 430lt και αλουμινένιο κάλυμμα πλαισίου σε όλο το μήκος. Διαθέτει πέταλο Jost ύψους 150mm με επιπρόσθετη πλάκα ένωσης πλαισίου ύψους 40mm (σηκώνει κάθετο φορτίο 20t) και ο πείρος έχει διάμετρο 2in. Επίσης, η ενσωμάτωση της αντιστρεπτικής λειτουργίας στην ανάρτηση του οπίσθιου άξονα δημιουργεί τη μέγιστη ακαμψία και σταθερότητα. Η τοποθέτηση του κουτιού των μπαταριών στον οπίσθιο πρόβολο εξοικονομεί βάρος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ