Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΔΙΠΛΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

ΔΙΠΛΟΣ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟΣ

Τα «κασκαντεριλίκια» φαίνεται να έχουν γίνει η νέα λατρεία της Volvo Trucks. Η σουηδική φίρμα τους τελευταίους μήνες ετοιμάζει το ένα βίντεο μετά το άλλο προκειμένου να κάνει γνωστά στο κοινό με ένα μοναδικό τρόπο τα χαρακτηριστικά της νέας -Εuro6- γκάμας των φορτηγών της.
Σήμερα η Volvo Trucks δημοσίευσε ένα ακόμα βίντεο, στο οποίο αναδεικνύει πόσο ξεχωριστό είναι το "Δυναμικό Σύστημα Διεύθυνσης" (Volvo Dynamic Steering).
Για να δώσει σε όλους την ευκαιρία να γνωρίσουν το τιμόνι-αλφάδι αλλά και τη μοναδική ανάρτηση με τα οποία εξοπλίζονται τα μοντέλα της, επιστράτευσε τον ηθοποιό και μετρ των πολεμικών τεχνών Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ!
Θεωρούμε ότι πέραν των μοναδικών ικανοτήτων του "λιώνω πέτρες με τα χέρια μου" Βαν Νταμ, η επιλογή δεν έγινε τυχαία, καθώς θέλουμε να σας θυμίσουμε ότι και στο παρελθόν η Mercedes-Benz "χρησιμοποίησε" το 2012 τον MacGyver (κατά κόσμον Richard Dean Anderson) για τη δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας του νέου Citan. Του έδωσε να κρατά ένα σουγιά και τον έβαλε να αντιμετωπίσει τους "κακούς", τραβώντας και δύο χειρόφρενα στους δρόμους της Αμερικής.
Οι Σουηδοί θέλησαν να πάνε ένα βήμα παρακάτω τον τρόπο με τον οποίο ένας ηθοποιός θα εμφανιστεί στο βίντεό τους, και τον έκαναν να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να εκτελεί το γνωστό «σπαγκάτο».
Αυτό που θα δείτε είναι ένα αμάξωμα δουλεμένο στο έπακρο, δύο πόδια σχεδιασμένα να αψηφούν τους νόμους της Φυσικής και έναν τρόπο σκέψης που κάνει τον ήρωα να καταφέρνει και τα πιο απίθανα.
Respect στον Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ που κάνει τον MacGyver να δείχνει –κινηματογραφικά– τόσο "λίγος" μπροστά του !
Λέτε η ΜΑΝ Trucks & Buses να επιστρατεύσει τον ʼρνολντ Σβαρτζενέγκερ και να κάνει και αυτή με τη σειρά της τον Ζαν Κλωντ να μοιάζει με "πρωτάκι";

Και κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα…

The Epic Split…

O Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ πίσω από το τιμόνι του νέου Volvo FM…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ