Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήAfter MarketΔωρεάν τηλεματική από τη Ford

Δωρεάν τηλεματική από τη Ford

Δωρεάν τηλεματικές υπηρεσίες «εφ’ όρου ζωής» του οχήματος, παρέχει η Ford για επαγγελματικά Van που κινούνται με φυσικό αέριο ή με μπαταρίες. Το Ford Pro Telematics Essentials έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους διαχειριστές στόλου να χειρίζονται τα αυτοκίνητά τους πιο αποτελεσματικά, παρέχοντας άμεσες μετρήσεις χιλιομετρητή, διαγνωστικούς κωδικούς βλάβης, ειδοποιήσεις ανάκλησης, ειδοποιήσεις συντήρησης με δυνατότητα παρακολούθησης και πληροφορίες σχετικά με τις ώρες κινητήρα και τη διάρκεια ζωής του λαδιού. Αναμεταδίδει ακόμη και προειδοποιητικές ενδείξεις κάθε αυτοκινήτου, έτσι ώστε να μπορούν να επιλύουν προβλήματα γρηγορότερα, να βελτιώνουν το χρόνο λειτουργίας και ενδεχομένως να αποφεύγουν δαπανηρές επισκευές.

Το Ford Pro™ Telematics Essentials είναι δωρεάν για τη διάρκεια ζωής ενός οχήματος Ford φυσικού αερίου, προσφέροντας πρόσβαση σε δεδομένα υγείας του οχήματος, όπως μετρήσεις χιλιομετρητή, κωδικούς διαγνωστικών προβλημάτων και πληροφορίες σχετικά με τη διάρκεια ζωής λιπαντικών, ώρες λειτουργίας κινητήρα, ειδοποίηση για συντήρηση και πληροφορίες για ανακλήσεις για όλα τα οχήματα Ford σε ένα στόλο (ενεργοποιείται στη διεύθυνση https://fleetaccount.ford.com/customer-signup). Η Ford μάλιστα δηλώνει ότι θα συνεχίσει να βελτιώνει τις προσφορές χαρακτηριστικών του Ford Pro Telematics Essentials.

Παράλληλα, οι διαχειριστές στόλων ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων μπορούν να εγγραφούν για να λάβουν δωρεάν πρόσβαση τριών ετών στο Ford Pro E-Telematics (παρέχεται για τα E-Transit και F-150 Lightning Pro) για πιο αποτελεσματικό έλεγχο του κόστους χρήσης ενέργειας με πληροφορίες χρέωσης, αποκτώντας πρόσβαση σε ένα διαισθητικό ταμπλό για να παρακολουθούν την εμβέλεια των μπαταριών και τις θέσεις των φορτιστών των ηλεκτρικών οχημάτων, την κατάσταση φόρτισης και την κατανάλωση ενέργειας, με ειδοποιήσεις ή ειδοποιήσεις που διασφαλίζουν ότι τα οχήματα είναι πάντα φορτισμένα και έτοιμα για κυκλοφορία.

Το Ford Pro E-Telematics έχει σχεδιαστεί για να μεγιστοποιεί το χρόνο λειτουργίας με προγραμματισμένη προετοιμασία όταν τα οχήματα είναι συνδεδεμένα στο δίκτυο, επιτρέποντας στους ιδιοκτήτες να φέρουν την καμπίνα του οχήματος στην επιθυμητή θερμοκρασία ενώ είναι ακόμα συνδεδεμένο. Η λειτουργία βοηθά στη διατήρηση της φόρτισης της μπαταρίας όταν χρειάζεται περισσότερο – στο δρόμο. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την πλατφόρμα για να πληρώνουν κεντρικά τις δημόσιες εκδηλώσεις χρέωσης και να αποζημιώνουν τους υπαλλήλους για οικιακές χρεώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ