Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςERGO.TEC: Το ραντεβού των «γιγάντων» ανανεώνεται για τις 14 – 16 Ιουνίου 2024

ERGO.TEC: Το ραντεβού των «γιγάντων» ανανεώνεται για τις 14 – 16 Ιουνίου 2024

Η «Τεχνοεκδοτική / T-Press» τόλμησε, επανέφερε την έκθεση για τα Μηχανήματα Έργων και προχωρά στο επόμενο βήμα!

Η εκκίνηση έγινε, θέτοντας τις βάσεις για μία ακόμη πιο δυναμική διοργάνωση. Μετά την πρώτη ERGO.TEC, η Τεχνοεκδοτική / Τ-Press, η οποία έφερε και πάλι στο

προσκήνιο τη συγκεκριμένη αγορά, θα διοργανώσει τη 2η διεθνή έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων στις 14 – 16 Ιουνίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία.

Η θετική ανταπόκριση, τα αισιόδοξα μηνύματα και η δυναμική της πρώτης έκθεσης σε συνδυασμό με τις ευοίωνες προοπτικές του κατασκευαστικού κλάδου αλλά και την εμπειρία 33 ετών της Τεχνοεκδοτική / Τ-Press είναι τα εχέγγυα ώστε η 2η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα, με ακόμη περισσότερους εκθέτες και με ένα ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Με έμφαση στην καινοτομία, την υψηλή τεχνολογία  και την ποιότητα, στόχος μας είναι να προβάλουμε και να στηρίξουμε έναν από τους σημαντικότερους κλάδους της ελληνικής οικονομίας. Κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι

Μηχανημάτων Έργων θα βρίσκονται εκεί!

Δοκιμές Mηχανημάτων Έργων σε φυσικές συνθήκες!

Η Τεχνοεκδοτική / T-Press πρωτοπορεί για μία ακόμη φορά και με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή των Μηχανημάτων Έργων, ανακοινώνει ότι στη 2η διοργάνωση θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος εξωτερικός χώρος για δοκιμές σε φυσικές συνθήκες εργοταξίου!

ERGO.TEC Forum

Κομβικό σημείο της έκθεσης θα αποτελέσει το παράλληλο τριήμερο ERGO.TEC Forum καθώς επιχειρήσεις, φορείς, Πολιτεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα μέσα από σεμινάρια και workshop θα συνομιλήσουν, θα εκπαιδεύσουν και θα ενημερώσουν για κάθε πτυχή του κλάδου.

Εκθέτες – Επισκέπτες

  • Μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες στις οποίες δραστηριοποιούνται οι εταιρείες που μπορούν να συμμετέχουν στην έκθεση εδώ.
  • Μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες των επισκεπτών στις οποίες απευθύνεται η έκθεση εδώ.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ