Ευρωπαϊκό βραβείο στη Michelin

Η Michelin απέσπασε το Ευρωπαϊκό Βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης 2018 για τα νέα ελαστικά φορτηγών MICHELIN X MULTI ENERGY και τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας για την προστασία του περιβάλλοντος, για τρίτη φορά.

Τα ελαστικά MICHELIN X MULTI ENERGY συνδυάζουν τις τελευταίες τεχνολογίες της Michelin και είναι ιδανικά για δαδρομές μικρών και μεγάλων αποστάσεων. Με χαμηλότερη αντίσταση κύλισης σε σύγκριση με την επιτυχημένη γκάμα MICHELIN X MULTI, τα ελαστικά συμβάλλουν σημαντικά στην εξοικονόμηση καυσίμων. Ταυτόχρονα, η νέα σειρά προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση και χαρακτηρίζεται, επίσης, από την υψηλή χιλιομετρική απόδοση, προσφέροντας σημαντικά οικονομικά οφέλη καθόλη τη διάρκεια ζωής των ελαστικών. Τα ελαστικά MICHELIN X MULTI ENERGY θα είναι διαθέσιμα από τον Απρίλιο του 2018 στη διάσταση 315/70 R22,5 τόσο για τον κατευθυντήριο, όσο και για τον κινητήριο άξονα.

Το βραβείο απονέμεται κάθε δύο χρόνια από τα γερμανικά εμπορικά περιοδικά Transport, Logistra και Logistik Heute. Η αξιολόγηση πραγματοποιείται από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από ειδικούς που προέρχονται από τον κλάδο της βιομηχανίας, της επιστήμης, από οργανισμούς και μέσα μαζικής ενημέρωσης, με βαθιά γνώση του τομέα των επαγγελματικών οχημάτων.

Ελέγξτε επίσης

Wi-Fi στο Vito Tourer Dark Edition

Το Vito Tourer Dark Edition, παρέχεται χωρίς καμία επιβάρυνση με σύστημα In-Car WiFi με δυνατότητα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *