Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΗ ΑΓΟΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ “ELEC.TEC”

Η ΑΓΟΡΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΤΗΝ “ELEC.TEC”

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανεκκίνηση ενός μεγάλου θεσμού ξεκίνησε. Η προετοιμασία της διεθνούς εκθέσεως Elec.Tec εξελίσσεται σε εντατικούς ρυθμούς από το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας «Τεχνοεκδοτική / TPress», ώστε στις 26 Φεβρουαρίου να γίνει το μεγάλο “Restart”.

Η διεθνής έκθεση ElecTec θα ανοίξει τις πύλες της στο εκθεσιακό κέντρο MEC (Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο, Λεωφ. Λαυρίου 301, Παιανία) από τις 26 έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016 με ό,τι καλύτερο έχουν να επιδείξουν οι κλάδοι του Ηλεκτρολογικού Υλικού και του Φωτισμού.

Στην αγορά της κρίσης, η ElecTec έρχεται να απαντήσει στα αδιέξοδα των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών αλλά και των ιδιωτών που αναζητούν νέες ευκαιρίες, νέες συνεργασίες και τις ιδανικότερες λύσεις σχετικά με τον ηλεκτρολογικό εξοπλισμό που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επιχειρήσεις, σε επαγγελματικούς χώρους, αλλά και στον οικιακό εξοπλισμό.

Στόχος της διεθνούς εκθέσεως που τολμά να διοργανώσει η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press» είναι να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για συνέργειες, συνεργασίες και προβολή όσων ελπίζουν δυναμικά σε ένα καλύτερο αύριο για τους κλάδους, την οικονομία αλλά και τη χώρα.

Για πρώτη φορά σε εκθεσιακή διοργάνωση έχουν προγραμματισθεί δύο σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις, οι οποίες αποδεικνύουν ότι υπάρχει η Ελλάδα που αντιστέκεται στο πνεύμα της κρίσης και της μιζέριας:

 

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η.) διοργανώνει για πρώτη φορά ένα διήμερο επιστημονικό συνέδριο το οποίο έρχεται να απαντήσει σε όλα τα κρίσιμα ζητήματα του κλάδου.

Το Προεδρείο και το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας έχουν ξεκινήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την οργάνωση του Συνεδρίου (θεματολογία, εισηγήσεις, παρεμβάσεις, οργάνωση, κ.λ.π), το οποίο θα παρακολουθήσουν ηλεκτρολόγοι από όλη την Ελλάδα.

Στόχος της Ομοσπονδίας είναι η διοργάνωση για πρώτη φορά ενός αμιγώς Επιστημονικού Συνεδρίου, το οποίο θα αποτελέσει τον οδηγό του κλάδου για τα επόμενα δύσκολα χρόνια και να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας προσπάθειας για την ανάπτυξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων των Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων της χώρας.

Οι εργασίες του συνεδρίου θα διεξαχθούν το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016 σε αίθουσα του MEC Παιανίας.

 

Ένας νέος θεσμός διάκρισης και επιβράβευσης του R&D και της παραγωγής προϊόντων στην Ελλάδα γεννιέται από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Βιομηχάνων – Βιοτεχνών και Παραγωγών Ηλεκτρολογικού Υλικού.

Θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος διαγωνισμός διάκρισης ελληνικών ηλεκτρολογικών προϊόντων με τίτλο «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ & ΕΛΛΗΝΙΚΑ», ένα τόλμημα που συμβαίνει για πρώτη φορά και αποσκοπεί στην ανάδειξη και στην επιβράβευση της ποιότητος, της αξιοπιστίας και της ασφάλειας που παρέχουν τα ηλεκτρολογικά προϊόντα που κατασκευάζονται στην χώρα μας.

Η τελετή απονομής διακρίσεων των ελληνικών προϊόντων θα γίνει το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου σε αίθουσα του MEC Παιανίας.

Στην διεθνή έκθεση “Elec.Tec” συμμετέχουν οι εξής κατηγορίες εκθετών: Κατασκευαστές, αντιπρόσωποι και εισαγωγείς ηλεκτρολογικού, φωτιστικού, τηλεπικοινωνιακού και ηλεκτρονικού υλικού, συστημάτων αυτοματισμού, ασφαλείας και ελέγχου, λογισμικού και εργαλείων, καθώς και επιχειρήσεις παραγωγής, διανομής και διαχείρισης ηλεκτρικής ενέργειας.

Απευθύνεται στις ακόλουθες κατηγορίες επισκεπτών: Έμποροι ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές και στελέχη δημοσίων οργανισμών και τοπικής αυτοδιοίκησης. Θα προσκληθούν επίσης συνδικαλιστικοί φορείς (ομοσπονδίες και σωματεία των ενδιαφερόμενων κλάδων), εκπαιδευτικά ιδρύματα, πρεσβείες κ.ά.

Η διοργάνωση της διεθνούς εκθέσεως Ηλεκτρολογικού Υλικού και Φωτισμού “Elec.Tec” ελπίζουμε να είναι η αρχή για την επανεκκίνηση της αγοράς.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

«ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ»

«Εργοταξιακά Θέματα»

«Ecotec»

«Μετάδοση Ισχύος»

«Logistics & Management»

«Car & Truck».

 

  • Η έκθεση, τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας, θα προβληθεί με διαφημίσεις σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική διαφήμιση πανελλαδικά και με διανομή διαφημιστικών εντύπων, προσκλήσεων, αφισών κ.ά.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διεθνή έκθεση “Elec.Tec” επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 210.680.04.70.

ή στα e-mails: tpress@tpress.gr, vmourta@tpress.grpetropoulos@tpress.gr, info@ elec-tec.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ