Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΝέα μοντέλαΗ αλλαγή ξεκινάει εδώ - Volvo Days 2022

Η αλλαγή ξεκινάει εδώ – Volvo Days 2022

Η Volvo Construction Equipment (Volvo CE) διοργανώνει την  καμπάνια «Volvo Days» και για τρεις εβδομάδες παρουσιάζει τις κορυφαίες λύσεις της στους τομείς της βιωσιμότητας, της ηλεκτροκίνησης και των υπηρεσιών, με το σύνθημα «Η αλλαγή ξεκινάει εδώ».

Η καμπάνια ξεκινά από την Εσκιλστούνα της Σουηδίας με την πιο εντυπωσιακή σειρά που έχει παρουσιάσει ποτέ η Volvo CE, συμπεριλαμβανομένης της ευρύτερης γκάμας ηλεκτρικών μηχανημάτων του κλάδου για μια πιο βιώσιμη κατασκευή, με στόχο την επίτευξη μηδενικών εκπομπών.

Για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν αυτοπροσώπως, η Volvo CE προσφέρει για πρώτη φορά μια πλήρως εντυπωσιακή ψηφιακή εμπειρία μέσα από μια νέα εικονική πλατφόρμα.

Ο Melker Jernberg, επικεφαλής της Volvo CE, λέει:

«Ως κορυφαίος κατασκευαστής κατασκευαστικών λύσεων παγκοσμίως, κινούμαστε προς την κατεύθυνση των καθαρών μηδενικών εκπομπών, ενώ θέλουμε να υποστηρίξουμε και τους πελάτες μας για την απεξάρτηση των από τον άνθρακα στις δραστηριότητές τους.

»Οι Volvo Days είναι η τέλεια ευκαιρία να δείξουμε πώς επιτυγχάνουμε αυτές τις φιλοδοξίες με τις βιώσιμες λύσεις ενέργειας. Μέσω της στενής συνεργασίας στην αλυσίδα αξίας, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αυτή την αλλαγή».

Επιδείξεις

Μέσα από μια σειρά επιδείξεων προϊόντων και περιηγήσεων, τόσο φυσικών όσο και εικονικών, οι επισκέπτες μπορούν να γνωρίσουν την πλήρη γκάμα των ηλεκτρικών μηχανημάτων και των λύσεων φόρτισης της Volvo, καθώς και τον μεγαλύτερο ηλεκτρικό εκσκαφέα της εταιρείας, τον EC230 Electric, που δοκιμάζεται επί του παρόντος πιλοτικά στη Νορβηγία. Επίσης, παρουσιάζεται ο ολοκαίνουργιος τροχοφόρος φορτωτής L200H High Lift που προωθεί μεγαλύτερη παραγωγικότητα και αποδοτικότητα καυσίμου, καθώς και ο αναβαθμισμένος τροχοφόρος φορτωτής L350H για ανώτερη αντοχή και ανθεκτικότητα.

Στο επίκεντρο βρίσκονται επίσης οι συνεχώς διευρυνόμενες υπηρεσίες παραγωγικότητας και διαθεσιμότητας της Volvo CE, οι οποίες αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία, καθώς η βιομηχανία μεταβαίνει σε λύσεις βέλτιστων υπηρεσιών για την τοποθεσία. Αυτές περιλαμβάνουν το πρόσφατα εγκαινιασμένο Πρόγραμμα Μείωσης CΟ2 που προσφέρει προσαρμοσμένα σχέδια για τη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα, τη λύση Efficient Load Out που έχει σχεδιαστεί για να κάνει κάθε φορτίο να μετράει με ποσοστό πλήρωσης 95-99%, την εφαρμογή ηλεκτρικής φόρτισης EMMA, το Connected Map και άλλες ψηφιακές λύσεις που πρόκειται να κυκλοφορήσουν στην αγορά.

Δοκιμές ηλεκτρικών οχημάτων

Στις Volvo Days παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό η νέα πίστα επίδειξης και δοκιμών της Volvo, η οποία σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την Volvo Autonomous Solutions. Πρόκειται για ένα χώρο δοκιμών και επίδειξης για ηλεκτρικές και αυτόνομες λύσεις μεταφοράς με μπαταρίες, ώστε να γίνουν τα εργοτάξια ασφαλέστερα, αποδοτικότερα και πιο βιώσιμα. Το «παρών» στην έκθεση δίνει και το ηλεκτρικό φορτηγό της Volvo Trucks, μέλους του ομίλου Volvo.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ