Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΗ ΚΟSMOCAR ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Η ΚΟSMOCAR ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Η Kosmocar ΑΕ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συμμετείχε ως χορηγός στην προσπάθεια ομάδας μαθητών της δευτέρας τάξης λυκείου του Αρσακείου σχολείου  Ψυχικού, η οποία διαγωνίστηκε στα προκριματικά του Εθνικού  διαγωνισμού «F1 in Schools». Ο εν λόγω διαγωνισμός είναι ένας τους μεγαλύτερους στον κόσμο και παράλληλα ένα από τα πιο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για την ενίσχυση του ενδιαφέροντος των νέων για τις φυσικές επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες, τη μηχανική και τα μαθηματικά. Οι νέοι που συμμετείχαν σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα πρωτότυπο μικρό μονοθέσιο με συγκεκριμένες προδιαγραφές ως προς τις διαστάσεις, το βάρος και την μετάδοση της κίνησης.

Η εταιρική κουλτούρα της Kosmocar ΑΕ αντικατοπτρίζεται μέσα από την προσπάθεια  των μαθητών, που θέτοντας έναν υψηλό στόχο πέραν των μαθητικών δραστηριοτήτων, εργάστηκε με ομαδικότητα, ανέπτυξε νέες δεξιότητες και γνώσεις, συνεργάστηκε αρμονικά με τρίτους όπως τους χορηγούς, τους προμηθευτές και το ΕΜΠ και ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο της. 

ʼλλωστε, η νέα γενιά αποτελεί τη μελλοντική επιστημονική και παραγωγική βάση της χώρας μας και αξίζουν της προσοχής και τη βοήθεια όλων μας.  

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ