Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήAfter MarketNEO MERCEDES-BENZ VITO

NEO MERCEDES-BENZ VITO

Με εμφανή εξωτερικά χαρίσματα, σπουδαίες εσωτερικές αξίες, μέγιστο όφελος και χαμηλό κόστος, το νέο Vito της Mercedes-Benz είναι ο ευέλικτος και γνήσιος επαγγελματίας στην κατηγορία των van μεσαίου μεγέθους με επιτρεπόμενο μεικτό βάρος από 2,5 έως 3,2t. Παρά το ασυναγώνιστο ωφέλιμο φορτίο του, η τιμή αγοράς και το κόστος συντήρησής του είναι αναπάντεχα χαμηλά.

ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ
Τεχνικές υπηρεσίες, μεταφορά εμπορευμάτων, λιανεμπόριο, μεταφορά επιβατών ή ταξί –το νέο Vito είναι πραγματικά ένα όχημα για κάθε χρήση. Το Vito van είναι το μόνο μοντέλο στην κατηγορία του που διατίθεται σε τρία μήκη αμαξώματος και με τρία διαφορετικά συστήματα κίνησης (FWD, RWD ή 4×4). Με ικανότητα μεταφοράς φορτίου έως και 1.369kg, είναι το όχημα με το μεγαλύτερο ωφέλιμο φορτίο στην κατηγορία του.
Με το νέο Vito Tourer, η Mercedes-Benz ανοίγει ένα εντελώς νέο κεφαλαίο στη μεταφορά επιβατών. Διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: το λειτουργικό και στιβαρό Vito Tourer BASE, το ευέλικτο Vito Tourer PRO και το πολυτελές Vito Tourer SELECT. Χάρη στην εκτενή γκάμα των εκδόσεών του, το Tourer μπορεί να προσαρμοστεί απολύτως στις επιθυμίες σας, για να εξυπηρετεί κάθε τύπο μεταφοράς επιβατών.
Διαβάστε περισσότερα στο τεύχος Σεπτεμβρίου (#128) που κυκλοφορεί…

Παρακολουθήστε το βίντεο από την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Mercedes-Benz Vito που έλαβε χώρα στις 28 Ιουλίου 2014 στο Βερολίνο…

Δείτε το πρώτο βίντεο τρέιλερ που δημοσιοποίησε η Mercedes-Benz σχετικά με το νέο Vito…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ