Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςNISSAN: ΤΟ ARIYA CONCEPT ΣΤΟ 46Ο ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ

NISSAN: ΤΟ ARIYA CONCEPT ΣΤΟ 46Ο ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΚΙΟ

Η Nissan αποκάλυψε το Ariya Concept στο 46ο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο. Πρόκειται για ένα ηλεκτρικό crossover με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες, που προσφέρουν ισχυρή επιτάχυνση, τεχνολογία και νέο ντιζάιν.

Το μοντέλο διαθέτει ευρύχωρη καμπίνα υψηλής ποιότητας, με χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας. Ουσιαστικά αποτελεί σχεδιαστική προέκταση του πρωτότυπου Nissan IMx, που πρωτοεμφανίστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο, πριν δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι ο μινιμαλιστικός πίνακας οργάνων δεν θυμίζει σε τίποτα τα κουμπιά και τους διακόπτες που συναντώνται σε συμβατικά οχήματα. Όταν το Ariya Concept ενεργοποιείται, τα ενσωματωμένα χειριστήρια αφής κατά μήκος του πίνακα οργάνων, αποκτούν λάμψη. Όταν το αυτοκίνητο δεν χρησιμοποιείται, τότε εξαφανίζονται πάνω στην επιφάνεια. Τα μοναδικά φυσικά χειριστήρια είναι το κουμπί start, ένα μόνο κουμπί για τη λειτουργία της οθόνης 12,3 ιντσών και τα χειριστήρια κλιματισμού, τα οποία είναι εντέχνως τοποθετημένα στην κάτω πλευρά του πίνακα οργάνων, από γνήσιο ξύλο. Ο πίνακας οργάνων εκτείνεται στις πόρτες και στα εσωτερικά στοιχεία της καμπίνας, ώστε να μην γίνεται αντιληπτός όταν δεν χρησιμοποιείται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ