G-H7E76SPKL2
Σημαντικές ειδήσεις
License expires -------------------------- 8th May 2025 License scope -------------------------- A - Earned editorial, press releases, press kits B - All non-broadcast digital and online media D - All print media (newspaper, magazine etc) Region -------------------------- Global EXCEPT US and CHINA Copyright and image rights -------------------------- This content is solely for editorial use and for providing individual users with information. Any storage in databases, or any distribution to third parties within the scope of commercial use, or for commercial use is permitted with written consent from Ford of Europe GmbH only.

Ολοταχώς στην ηλεκτροκίνηση η Ford

Για τη Ford Ευρώπης, ο δρόμος προς τα οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων προετοιμάζεται από μία νέα γενιά αμιγώς ηλεκτρικών και πλήρως συνδεδεμένων επιβατικών οχημάτων και van, τα οποία θα έρθουν στην Ευρώπη μέχρι το 2024 και μερικά από τα οποία προετοιμάζονται σε συνεργασία με τη Volkswagen.

Η Ford συμμετέχει μαζί με 27 εταιρείες σε μία προσπάθεια να διασφαλιστεί ότι όλα τα νέα επιβατικά και van οχήματα στην Ευρώπη θα έχουν μηδενικές εκπομπές ρύπων από το 2035, και ζητά να θεσπιστούν στόχοι για την ανάπτυξη της υποδομής φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Συγκεκριμένα απευθύνει έκκληση στους φορείς λήψης των αποφάσεων στην Ευρωπαϊκή Ένωση να θεσπίσουν νομοθετικές ρυθμίσεις που να ορίζουν σαφή πρότυπα για τα οχήματα, συνθήκες ενεργοποίησης καθώς και ένα χρονοδιάγραμμα για τη μετάβαση στα ηλεκτρικά οχήματα.

Από την πλευρά της, η Ford Pro παρουσίασε μία αποκλειστική λύση φόρτισης επαγγελματικών ηλεκτρικών οχημάτων, η οποία περιλαμβάνει παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, εγκαταστάσεις φόρτισης σε αμαξοστάσια επαγγελματικών οχημάτων και λογισμικό, καθώς και υποστήριξη για οικιακή και δημόσια φόρτιση.

Οι διαχειριστές στόλων μπορούν να διασφαλίζουν τη φόρτιση και παραγωγικότητα των οχημάτων τους χρησιμοποιώντας το λογισμικό E Telematics της Ford Pro, το οποίο «μεταφράζει» βασικά εργοστασιακά δεδομένα των οχημάτων (δεδομένα που αποστέλλονται από το στάνταρ μόντεμ FordPass Connect του E-Transit) σε πληροφορίες και ειδοποιήσεις. Μεταξύ αυτών είναι η κατάσταση της αυτονομίας μέσα από προσαρμοζόμενα όρια ειδοποίησης χαμηλής υπολειπόμενης αυτονομίας, ειδοποιήσεις εάν ένα όχημα δεν φορτίζεται όταν πρέπει, καθώς και πληροφορίες για την απόδοση της φόρτισης, συμπεριλαμβανομένης της κατανάλωσης kWh, της ταχύτητας φόρτισης και της υπολειπόμενης απόστασης μέχρι την πλήρη αποφόρτιση.

Το σύστημα, το οποίο είναι συμβατό με οχήματα άλλων κατασκευαστών, ενεργοποιεί επίσης το Προγραμματισμένο Pre-Conditioning, που εξασφαλίζει ότι η μπαταρία του E-Transit βρίσκεται στη βέλτιστη θερμοκρασία λειτουργίας κατά τη διάρκεια της φόρτισης, η οποία θερμοκρασία συμβάλλει στη μεγιστοποίηση της διαθέσιμης αυτονομίας.

Το λογισμικό Ford Pro Charging μπορεί να αξιολογεί αυτόματα τον κύκλο λειτουργίας και το επίπεδο φόρτισης κάθε μεμονωμένου οχήματος, ώστε να γίνεται η βέλτιστη διαχείριση της ενέργειας σε όλο το αμαξοστάσιο με στόχο τη βέλτιστη απόδοση και παραγωγικότητα.

Το ασφαλές σύστημα χρησιμοποιεί δεδομένα του οχήματος και του φορτιστή για να απλοποιήσει τη φόρτιση του στόλου, προσφέροντας πλήρως αυτοματοποιημένη φόρτιση σε συνάρτηση με τους κύκλους χρήσης, ή εποπτευόμενη φόρτιση όπου οι διαχειριστές μπορούν να προγραμματίζουν τη φόρτιση μεταξύ προεπιλεγμένων ωρών, ή έως ότου επιτευχθεί μία συγκεκριμένη κατάσταση φόρτισης. Αυτό μπορεί να δώσει προτεραιότητα στη φόρτιση των οχημάτων που πρέπει να ξεκινούν για δουλειά νωρίς το πρωί και ενδεχομένως να μειώσει το κόστος ενέργειας για πελάτες που φορτίζουν το στόλο τους κατά τη διάρκεια της νύχτας, με νυχτερινά τιμολόγια κατανάλωσης ενέργειας.

Ελέγξτε επίσης

Nissan Navara για το Δήμο Αγίας Παρασκευής

Επτά Nissan Navara προμηθεύτηκε ο Δήμος Αγίας Παρασκευής για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών του, …

Τα Περιοδικά μας
WordPress Ads