Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΠυροσβεστικά Nissan Navara σε Δήμους

Πυροσβεστικά Nissan Navara σε Δήμους

Ένα πυροσβεστικό Nissan NAVARA παρέδωσε πρόσφατα στο Δήμο Ερμούπολης Σύρου η ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου. Με δεξαμενή νερού χωρητικότητας 500 λίτρων και με αυτόνομο πυροσβεστικό συγκρότημα, το pick-up της Nissan, θα καλύψει υπηρεσιακές ανάγκες πρόληψης φυσικών καταστροφών, προστασίας του περιβάλλοντος, πυροπροστασίας και ενίσχυσης της πολιτικής προστασίας.

Το NAVARA διαθέτει εντυπωσιακή off-road ικανότητα, αντοχή αλλά και δυνατότητα μεταφοράς φορτίου, πλεονεκτήματα που καλύπτουν πλήρως τις απαιτήσεις των πυροσβεστικών δυνάμεων σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Συνοδευόμενο από εγγύηση πέντε ετών ή 160 χιλιάδων χιλιόμετρων, το NAVARA διαθέτει τα “διαπιστευτήρια” για να αντεπεξέλθει και στις σκληρές απαιτήσεις του πυροσβεστικού οχήματος.

Παράλληλα, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. υποστηρίζει φέτος με δύο ιδιόκτητα πυροσβεστικά NAVARA και για όσο διάστημα χρειαστεί, το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Δ.Κ. Διονύσου. Τα πυροσβεστικά NAVARA διαθέτουν σύγχρονο εξοπλισμό πυρόσβεσης με μεγάλες επιχειρησιακές δυνατότητες κατάσβεσης φωτιάς, καθώς μπορούν να αντλήσουν νερό και από άλλα σημεία, εκτός της δεξαμενής που φέρουν στην καρότσα τους.

Τέλος, για την ανακούφιση των κατοίκων που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., παραχώρησε ένα τετρακίνητο pick-up, στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας στην Εύβοια. Το συγκεκριμένο όχημα θα χρησιμοποιηθεί από τις υπηρεσίες του Δήμου και για όσο διάστημα χρειαστεί, προκειμένου να συμβάλλει στην μεταφορά υλικών και αγαθών προς τις πυρόπληκτες περιοχές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ