Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΕΟ VOLVO FH

ΣΕ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΝΕΟ VOLVO FH

Από χθες, 19 Σεπτεμβρίου, τρέχει άνοιξε στο eBay η δημοπρασία το πρώτο νέο Volvo FH και θα παραμείνει ανοικτή για δέκα ημέρες, για ενδιαφερόμενους από ολόκληρη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων της Ρωσίας, της Τουρκίας και του Ισραήλ. Η Volvo Trucks θα δωρίσει τα χρήματα από την πώληση του τράκτορα στον Star for Life, έναν μη-κερδοσκοπικό νοτιοαφρικανικό οργανισμό στόχος του οποίου είναι η μείωση του αριθμού των οροθετικών μαθητών γυμνασίου. Την άνοιξη του 2013, ο πλειοδότης με τη μεγαλύτερη προσφορά, θα προσκληθεί να παραδώσει αυτοπροσώπως αυτό το χρηματικό ποσό σε ειδική εκδήλωση στη Νότιο Αφρική.

Το μοναδικό από πλευράς εμφάνισης και εξοπλισμού, πρώτο FH

 

Ο πρόεδρος της Volvo Trucks EMEA Sales και Global Brand, κύριος Claes Nilsson δήλωσε χαρακτηριστικά: «ο στόχος μας με αυτή τη δημοπρασία είναι να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερο χρηματικό ποσό για το πρόγραμμα Star for Life».  

Το δημοπρατούμενο FH είναι ένα μοναδικό από πλευράς εμφάνισης και πλούσια ειδική έκδοση του φορτηγού με το αποκλειστικό έμβλημα «υπ` αριθμόν ένα» στο παρμπρίζ.

Όσοι ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στη δημοπρασία μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: http://auction.volvotrucks.com

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ