Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήLogisticsΣτη Μελίνα Τραυλού τα Car Logistics

Στη Μελίνα Τραυλού τα Car Logistics

Η Neptune Land Services (NLS), εστιάζοντας στις χερσαίες υπηρεσίες logistics οχημάτων, ανακοίνωσε την εξαγορά πλειοψηφικού πακέτου της FERST Logistics, η οποία διαχειρίζεται σχεδόν 100.000 αυτοκίνητα το χρόνο σε εγκαταστάσεις 400.000 τ.μ. και διαθέτει στόλο 30 φορτηγών. Η FERST Logistics αποτελεί μια πρωτοπόρο εταιρεία, με ιστορία 30 ετών στον τομέα υπηρεσιών logistics της αυτοκινητοβιομηχανίας, με ειδίκευση στην αποθήκευση, διανομή και προετοιμασία παραλαβής οχημάτων (PDi). Όπως επισημάνθηκε, διατηρείται η διοικητική ομάδα της FERST και αξιοποιείται η τεχνογνωσία της εταιρείας στο πεδίο της αποθήκευσης, διανομής και κέντρων τεχνικών υπηρεσιών (PDI).

Βασικοί πυλώνες δραστηριότητας της εταιρείας στο άμεσο μέλλον αποτελούν η ανάπτυξη σταθμών διαχείρισης αυτοκινήτων (car terminals) προσφέροντας όλο το πλέγμα σύγχρονων τεχνικών υπηρεσιών, καθώς και η παροχή βέλτιστων λύσεων διανομής των οχημάτων στους τελικούς παραλήπτες –δραστηριότητες οι οποίες συνδυάζονται με την εμπειρία και τους πόρους στο θαλάσσιο δίκτυο διανομής Neptune Group.

Η NLS ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2023, στο πλαίσιο ανάπτυξης του Ομίλου Neptune στο πεδίο παροχής χερσαίων υπηρεσιών logistics, και ανήκει στην πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών κ. Μελίνα Τραυλού.

Η Neptune Lines διαχειρίζεται πλοία μεταφοράς αυτοκινήτων, ενώ τμήμα του ομίλου είναι και η Neptune Dry, η οποία ελέγχει στόλο με βαπόρια μεταφοράς χύδην ξηρού φορτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ