Κυριακή, 1 Οκτωβρίου, 2023
ΑρχικήAfter MarketΒραβείο για την υπηρεσία Smart Construction στην Komatsu

Βραβείο για την υπηρεσία Smart Construction στην Komatsu

Η Komatsu Europe International N.V. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Komatsu Limited, με τις υπηρεσίες Smart Construction, έλαβε το βραβείο του Πρωθυπουργού, το πρώτο βραβείο των φετινών «Βραβεία Ιαπωνικών Υπηρεσιών», στις 27 Οκτωβρίου 2020, στην Ιαπωνία.

Το έργο «Βραβεία Ιαπωνικών Υπηρεσιών»,που εκδόθηκε φέτος για τρίτη φορά, αξιολογεί μια μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών στην Ιαπωνία, στην εκπαίδευση, την ψυχαγωγία, τις εφαρμογές, την υγειονομική περίθαλψη κ.λπ. και επαινεί την αριστεία που προσθέτει αξία σε μια εταιρεία. Οι νικητές του βραβείου μπορούν να θεωρηθούν ως κορυφαίοι πάροχοι υπηρεσιών και μοντέλα σε αυτόν τον τομέα. Ο κλάδος των υπηρεσιών αντιπροσωπεύει περίπου το 70% του ΑΕΠ και της απασχόλησης της Ιαπωνίας και είναι μια σημαντική βιομηχανία που θα είναι το κλειδί για τη μελλοντική ανάπτυξη της ιαπωνικής οικονομίας.

Ένας κορυφαίος κατασκευαστής μηχανημάτων έργου, παγκοσμίως, η Komatsu, έχει παρουσιάσει, τα τελευταία χρόνια, τη μοναδική προσφορά «Smart Construction» παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης. Η Smart Construction χρησιμοποιεί τρισδιάστατα τοπογραφικά δεδομένα, drones, συνδεδεμένα μηχανήματα κ.λπ. για την παροχή υπηρεσιών για όλες τις διαδικασίες, από την έρευνα μέχρι την ολοκλήρωση της επιθεώρησης και επιτυγχάνει συντριπτική βελτίωση της ασφάλειας και της παραγωγικότητας. Πρόσφατα κυκλοφόρησε και στην Ευρώπη, οι υπηρεσίες Smart Construction που προέρχονται από την Ιαπωνία, είναι απαράμιλλη σε όλο τον κόσμο και καινοτομούν ουσιαστικά την επιχειρηματική μορφή των κατασκευών πολιτικού μηχανικού.

Εκτός από την παροχή πρωτοποριακών μηχανημάτων έργου και μοναδικών υπηρεσιών, η Komatsu προσφέρει ένα κιτ αναβάθμισης καθοδήγησης μηχανημάτων που μετατρέπει τους συμβατικούς υδραυλικούς εκσκαφείς σε συνδεδεμένα μηχανήματα με χαμηλό κόστος, αυξάνοντας το πλήρες επίπεδο ψηφιακού μετασχηματισμού (DX) ολόκληρης της βιομηχανίας και αντιμετωπίζοντας την έλλειψη εργατικού δυναμικού με αυτές τις υπηρεσίες.

Ο κ. Yoshihide Suga, ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας, έστειλε ένα συγχαρητήριο μήνυμα στους νικητές: Η «Komatsu Ltd ξεπερνά την« πώληση αγαθών »για τη κατασκευαστική βιομηχανία και έχει βελτιστοποιήσει ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής ενσωματώνοντας και χρησιμοποιώντας τοπογραφικά δεδομένα που μετρήθηκαν με drone, δεδομένα σχεδιασμού και δεδομένα λειτουργίας από μηχανήματα έργου. Έχω ακούσει ότι η Komatsu Ltd. παρέχει υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο που αυξάνουν δραματικά την παραγωγικότητα σε εργοτάξια. Κατανοώ ότι θα είμαστε σε θέση να πραγματοποιήσουμε ένα εργοτάξιο έργων χωρίς ατυχήματα με ακόμη υψηλότερη παραγωγικότητα εργασίας εάν συνδυάσουμε αυτές τις υπηρεσίες με αυτόνομες λειτουργίες οδήγησης και απομακρυσμένου χειρισμού στο μέλλον. Αυτό δεν είναι μόνο “πώληση αγαθών” αλλά “πώληση υπηρεσιών” στο σύνολό του, και νομίζω ότι είναι ένα από τα “μοντέλα” που δείχνει τον τρόπο που πρέπει να ακολουθήσει η ιαπωνική κατασκευαστική βιομηχανία. “

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ