Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου, 2024
ΑρχικήAfter MarketΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ L200

ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ L200

Ικανό για όλα κρίθηκε από την επιτροπή των ERMIS AWARD το Mitsubishi L200 5ης γενιάς. Με τη βοήθεια του παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη και μέσα από δοκιμασίες απέδειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εξαιρετικές εκτός και εντός δρόμου δυνατότητες του, μέσα από τη νέα καμπάνια «Mitsubishi L200 Ικανό για Όλα» που τρέχει στο διαδίκτυο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.ikanogiaola.gr. 
O Σάκης Τανιμανίδης και η συνοδηγός του Τζέσικα υπέβαλλαν το Mitsubishi L200 σε 8 σκληρές και ακραίες δοκιμασίες όπως είναι η δοκιμασία ποτάμι, η ιπτάμενη στροφή, η τρελή στροφή, η επικίνδυνη ισορροπία, ο αιωρούμενος τροχός, η extreme ανάβαση και η δοκιμασία άνω κάτω, τις οποίες μπορεί κανείς να δει και στο διαδίκτυο.
Συνολικά η εταιρεία Αφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ Επίσημος Εισαγωγέας-Διανομέας της Honda moto και της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα, μαζί με την διαφημιστική εταιρεία ADMINE, απέσπασαν επτά βραβεία ERMIS σε διάφορες κατηγορίες:
• Ένα βραβείο στην κατηγορία BRANDED ENTERTAINMENT & CONTENT για το Mitsubishi L200 
• Tο κορυφαίο βραβείο της δυναμικής κατηγορίας GRAND ERMIS AWARD-DIGITAL για την καμπάνια του Honda Roadtrips-www.hondaroadtrips.gr
• Ένα βραβείο στην κατηγορία BRANDED ENTERTAINMENT & CONTENT για το Honda Roadtrips
• Τέσσερα βραβεία στην κατηγορία DIGITAL για το Honda Roadtrips 
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ