ΑρχικήΕιδήσεις22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 IVECO MINIBUS ΣΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ.

22 νέα λεωφορεία IVECO, τύπου DAILY Minibus 20 +1 θέσεων προμηθεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία από την ΠΑΥΛΟΣ Ι. ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. μετά από διαδικασίες διαγωνισμού στον οποίο η Εταιρεία αναδείχθηκε μειοδότης. Τα νέα οχήματα με τα οποία η ΕΛΑΣ ξεκίνησε την ανανέωση του στόλου οχημάτων της, αποκτήθηκαν μέσω της, συγχρηματοδοτούμενης από το Ευρωπαϊκό Ταμείο, Εσωτερικής Ασφάλειας. 
Τα λεωφορεία είναι μοντέλου Α50C18 Daily Line , αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 6-C, με ιπποδύναμη 180HP και ροπή 430 Nm @1.350-3.000σαλ.και διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για την ξεκούραστη μετακίνηση των επιβατών.
Τα λεωφορεία παρελήφθησαν από την ηγεσία της ΕΛΑΣ, παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκου Τόσκα, σε ειδική τελετή που έλαβε χώρα την Παρασκευή 30 Μαρτίου στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα. Παρόντες, πολλοί αξιωματούχοι της Ελληνικής Αστυνομίας και οι οδηγοί των οχημάτων. 
Οι εκπρόσωποι της ΠΑΥΛΟΣ ΚΟΝΤΕΛΛΗΣ και της IVECO που παρέδωσαν τα οχήματα, δέχθηκαν με μεγάλη ικανοποίηση τις ευχαριστίες των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ και του Υπουργού για τη συνέπεια στην τήρηση του χρονοδιαγράμματος παράδοσης.
Αμέσως μετά την τελετή τα λεωφορεία αναχώρησαν για τους συνοριακούς προορισμούς τους.
 
Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ