Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΑσφαλές, ευέλικτο, προσιτό τετράκυκλο όχημα - και για 16άρηδες, από τη γαλλική AIXAM

Ασφαλές, ευέλικτο, προσιτό τετράκυκλο όχημα – και για 16άρηδες, από τη γαλλική AIXAM

Τα γαλλικά microcars AIXAM φέρνει στην Ελλάδα η εταιρία Micromotivo, δίνοντας τη δυνατότητα από την ηλικία των 16 ετών να οδηγήσουν το κατάλληλο όχημα που κατασκευάζεται στην Ευρώπη, για την Ευρώπη, αποτελώντας μια εξαιρετική εναλλακτική επιλογή στον τομέα της βιώσιμης και ασφαλούς μετακίνησης.

Στις μέρες μας, όλο και περισσότεροι νέοι από 16 ετών και πάνω, χωρίς δίπλωμα οδήγησης αυτοκινήτου, επιζητούν ασφαλείς λύσεις μεταφοράς σε 4 τροχούς με εξαιρετικά χαμηλό κόστος μετακίνησης, χωρίς να περιορίζονται από δεσμεύσεις φόρτισης. Τις ίδιες ανάγκες ασφαλούς μετακίνησης έχει κάθε ηλικία που δεν επιθυμεί να οδηγεί συμβατικό αυτοκίνητο.

Η μικροκινητικότητα δίνει λύσεις που δεν υπήρχαν χθες.

Η Micromotivo του Ομίλου Εταιρειών Τρομπούκη είναι μια νέα εταιρεία με πλούσιο παρελθόν στη γαλλική τεχνολογία. Ξεκίνησε πρόσφατα τη συνεργασία της ως αποκλειστικός εισαγωγέας των οχημάτων AIXAM στην Ελλάδα, τα οποία κατέχουν πρώτη θέση στην Ευρώπη στα οχήματα L6 (τετράκυκλαοχήματα ασφαλούς ταχύτητας).

Η συνεργασία των δύο εταιρειών θα δώσει λύσεις σε όλες τις ανάγκες μικροκινητικότητας και για όλες τις ηλικίες, παντού στην Ελλάδα, προσφέροντας προϊόντα που σχεδιάζονται και συναρμολογούνται στη Γαλλία, με ανταλλακτικά Γαλλικών ή Ιαπωνικών Οίκων.

Ανακάλυψε τα νέα microcars της AIXAM στο aixam.gr και μάθε περισσότερα για τις δυνατότητες που σου παρέχουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ