Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕιδήσειςΥδροφόρα πόσιμου νερού από την ERGOTRAK και τη Ford Trucks για τον Δήμο Κιλκίς

Υδροφόρα πόσιμου νερού από την ERGOTRAK και τη Ford Trucks για τον Δήμο Κιλκίς

Ένα υψηλών προδιαγραφών υδροφόρο φορτηγό για πόσιμο νερό, παρέδωσε στο Δήμο Κιλκίς στις αρχές Μαΐου η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, με βάση το φορτηγό  FORD TRUCKS 1833 DC (4×2) 19 τόνων.

Η υδροφόρα, χωρητικότητας 10 κυβικών μέτρων, θα χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά νερού σε τοπικές κοινότητες του Δήμου όπου σημειώνεται διακοπή νερού ή αδειάζουν γρήγορα οι δεξαμενές ύδρευσης. Επίσης, το βυτίο θα είναι διαθέσιμο και για την κάλυψη πιθανών αναγκών πυρόσβεσης.

Όπως σημειώνει σε σχετική ενημέρωσή της η Ergotrak, το υδροφόρο όχημα διαθέτει μία σειρά από πλεονεκτήματα όπως την εξαιρετική ανθεκτικότητα, ποιότητα κατασκευής, άνεση και φιλικότητα προς τον οδηγό. Το όχημα είναι εφοδιασμένο με πετρελαιοκινητήρα νέας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας EURO 6, εξακύλινδρο, τετράχρονο, υδρόψυκτο, από τους πλέον εξελιγμένους τύπους, με Common rail και με turbo μεταβλητής γεωμετρίας και Intercooler με ονομαστική ισχύ 330 ίππων και μέγιστη ροπή 1.300 Nm που υπερκαλύπτει τις ανάγκες του οχήματος.

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη,  είναι εισαγωγική εταιρεία για τα φορτηγά πλαίσια FORD TRUCKS και προσφέρει στοχευμένες και απολύτως επιτυχείς λύσεις για τον επαγγελματικό κλάδο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ